2777
2789
عنوان

فهمیدم بزرگترین دشمن زندگیم خالمه

305 بازدید | 14 پست

سلام دوستان منکه نزدیک دوساله عقدم

ولی قبل عقد خالم هی زنگ میزد که پسر فلانی ادرس میدیم بیاد خواستگارید منم عقده شوهر نداشتم که ولی میدیدیم خبری نمیشه بعد یکماه دختر خالم می‌دیدیم میگفت پسر فلانی اومد آدرستون بگیره بیاد خواستگاری

ولی من گفتم خونه خالم بلد نیستم یعنی خونه ما

همش حسادت و خالی بندی تو مجردیم میکردن

الانم که عقد کردیم قراره اگر خدا بخواد خونه بخریم

الانم خالم امروز رفته نگا کرده کلی بد خونه گفته هم جای بالای شهره هم قشنگ کلی عیب و ایراد ناحق 

من نمیدونم یک سریا بااین حسادت ها به کجا میخوان برسن😒راستی شوهرمم اون خواستگار های دروغی که خالم میگفت نیست  دوست پسرم شد همسرم 

ولی خدا جای حقه فامیل دوست نیست کرم از خود آدمه

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عقد کردم ، یکی از دوستام یه گروه دوستانه زد تو تلگرام دوستاشو اورده بود ، بمن گفت توام بیا تو گروه ، رفتم 

از اول تا اخر راجب شغل شوهر من بد گفتن همینجوری یکاره 

منم اومدم بیرون از گروهه چون فهمیدم دوستم بهشون گفته اونجوری بگن 

بعدنا خودش گفت شوخی میکردیم ناراحت شدیییی؟؟ 

خیلی موارد شبیه ب این   ک باعث شد کات کنم باهاش کلا

فتبارک الله

منم خواستگار دارم ولی سنتی هستند قصد ازدواجم ندارم

ولیییییی

چطوری دوستپسرتو شوهر کردی؟

این خودش ی هنره میتونی باهاش دوره بزاری درامد زایی کنی

تا چش خالت بیشتر دربیاد😂😐

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

حسودن دیگه ،،وگرنه خواهرزاده ته هنوز عقده خونه خریده باید خوشال باشی نه این اینقد تابلو که نمیتونه تحمل کنه ایراد میگیره،،قید این خاله رو بزن هرجا باونه بهت ضربه میزنه ازمن گفتن 

از این به بعد هر کاری خواستین انجام بدین به کسی نگین چون انرژی منفیشون باعث میشه گره تو کارتون بیفته وانجام نشه.خیلی از آدمای اطرافمون هستن که خیرمون رو نمیخوان پس همه کاراتون رو بیخبر انجام بدین