خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من سنتی بودم..چادر سر کردم.البته برا خواستگاری که اومدن چون من نمیخاستم،نرفتم چایی ببرم.مادرم برد...ولی دیگه به زور و حرف عقد کردم شب بله برون چادر سر کردم و بعد شیخ اومد و عقد کردیم
همسرتون رفتارش چطور بود؟ مثلا متوجه شدین ازتون خوشش اومده یا نه؟
اره اونو که همه میدونستن خودش گفت دوسال منتظر همچین روزی بودم چون میدونستم اهل دوستی نیستی پیشنهاد ندادم یه راست اومدم خاستگاری شرایطمم چندان جور نیس ولی خب میدونستم تو دوست نمیشی که صبر کنی یکم طول بکشه
برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان
لطفا هر کس خوند لایک کنه
بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
منم شومیز شلوار پوشیدم. هیچی صحبت کردیم همسرم خجالتی بود ب تته پته افتاده بود ولی جلسه دوم بلبل شد یهو
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙