2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج سنتی کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 45 پست
منم میخوام شومیز بپوشم با شلوار البته شومیزم کوتاهه برا همین یکم شک دارم بپوشم یا نه

عزیزم کسی که سنتی هم میاد خواستگاری حداقل یه پیش زمینه ای ازش داری مثلا مذهبی یا نه به هر حال یک نفر معرفی کرده دیگه 

پس هر چی میپوشی با توجه به خلقیات طرف مقابل هم باشه البته نه اینکه خودت را تغییر بدی ولی جوری که اگر کسی مذهبی هست خب پوشش زننده نباشه که اون بنده خدادهم راحت باشهر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چادری بودم چادر سر کردم 

اومدن دیدمش انگار برق میزد همون اول به دلم نشست  قیافه اش و صحبت که کردیم مودب بود ازش خوشم اومد اونم همون اول منو پسندید بله رو تو پله های حیاطمون به خواهرش داد مون بله ما که بعداز چند روز گفتیم

بفرما جلو ته صف مال خودمه

من ازدواجم ۱۰سال پیش بود یه آرایش ملایم کردم یه مانتو شلوار جین. خب اگه الان بود از این کت سارافون ها با جوراب شلواری میپوشیدم. یا شومیز مانتویی با شلوار. شومیز کوتاه نپوش بنظرم برای جلسه اول

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄