2777
2789
سلام عزیزم دختر منم یک چشمش یکم انحراف داره دکتر سنجری معروف ترینشون هست که به دختر من گفته عمل باید ...

اتفاقا از سنجری نوبت گرفتم برا یکشنبه اما منشی میگه حدود ۴۰ تا ۵۰ تومن هزینش میشه خیلی زیاده برام این هزینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم دختر منم یک چشمش یکم انحراف داره دکتر سنجری معروف ترینشون هست که به دختر من گفته عمل باید ...

من قزوینم یه دکتر متخصص عمل میکنه برا پنجشنبه زده عمل اما من میترسم اینجا دوباره کاری بشه

سنجری کجاس ادرس میدی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

قزوینم عزیزم

پس به کرج نزدیکی

بیمارستان نور کرج

دکتر دانیال نجدی فوق تخصص قرنیه هستش

برو اونجا خیلیییی دقیقن

پرررر متخصص های مختلف هست

تنهت جاییه ک میشه اعتماد کرد 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه بار بردی یا تحت نظر سنجری بودی؟

نه دوبار بردم سنجری ینی تحت نظر بودم یبار پارسال بردم که گفت عمل نمیخواد یبارم امسال که گفت وضعیتش بدتر شده و عمل میخواد .... البته پیش دکتر چینی چیان هم بردم ایشونم معروفه گفتش دکتر سنجری استاده تو این زمینه ولی گفت فعلا عمل نکنید یکم صبر کنید شاید بهتر شد ....

پس به کرج نزدیکیبیمارستان نور کرجدکتر دانیال نجدی فوق تخصص قرنیه هستشبرو اونجا خیلیییی دقیقنپرررر مت ...

واقعا؟عزیزم اینجا قزوین دکتر اولادی میگه من عمل میکنم هزینش هم حدود ۱۰ تومن بابامه ولی من میترسم