2777
2789

من بیماری زنان دارم 

خسته شدم واقعا 

مجردم 

نگران آینده ام ازدواج بچه دار شدن 

پیش دکتر زیاد رفتم خسته شدم

چطور میشه شفا گرفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام زمانت ، مولا اباصالح المهدی😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان ک مجردی هیچی 

ازدواج کردی ترکیب زاج سفید و عسل و روغن زیتون داخل واژن تمامممممم مشکلات زنانه رو حل میکنه مثل یک معجزه میمونه 

چیزهایی دفع میکنی ک‌ باورت نمیشه

اما فکر کنم حتما باید متاهل باشی انجام بدی

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
الان ک مجردی هیچی ازدواج کردی ترکیب زاج سفید و عسل و روغن زیتون داخل واژن تمامممممم مشکلات زنانه رو ...

ممکنه خطرناک باشه بدتر داغون نکنه رحم رو 

شما استفاده کردی

ممکنه خطرناک باشه بدتر داغون نکنه رحم رو شما استفاده کردی

خیالتون راحت 

کاش میشد لینک بفرستم هزارتا رضایتمندی داره این ترکیب به همراه عکس و استناد 

حتی عکس چیزهایی ک خیلی از خانوم ها دفع کردن و فرستادن

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
خیالتون راحت کاش میشد لینک بفرستم هزارتا رضایتمندی داره این ترکیب به همراه عکس و استناد حتی عکس چیزه ...

پولیپ و میوم ازبین میبره؟

شما مشاور طب سنتی هستی