2777
2789
عنوان

منطقه که طلاق بگیرم بخاطر

292 بازدید | 14 پست

اعتیادشوهرم به فیلمای مستهجن ده ساله دارم همه چیشو تحمل میکنم که هیچ زنی حاضر به تحملش نیست سه تا بچه داریم هربار مچشو گرفتم انکار کرده باوجود مدرک امشب دیگه قید همه چیو زدم وقتی سرچای یو تیوبشو دیدم میخام فردابرم خونه پدرم درخواست طلاق بدم ولی هیچ کس پشتم نیست امشب کلی زارزدم جلو بچه هام باصدای بلند خیلی دلم شکسته بگید چه کنم  

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون دیگه معتاد شده دست خودش نیست 

باید درمان بشه بره روانشناس

ولی اینم بگم ته ته تهش همه ی مردا نگاه میکنن

منتهی یه عده لو میرن یه عده زرنگن لو نمیرن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

این اعتیادش اگه روی رابطه ی زناشوییتون تاثیر منفی داشته حق داری وگرنه ندیده بگیر و زندگیتو بکن

گذاشته 😔

تنها فیلم نگاه میکنه یا کارای دیگه هم انجام میده ؟ اگه فقط فیلمه . نه با سه تا بچه اصلا صلاح نیست

نمیدونم از صبح تا شب خونه نیست نمیدونم کجامیره با کی میره 

گذاشته 😔

پس نیاز به مشاوره و تراپیست داره

بلخره سه تا بچه داری شرایطت سخته به بعد جدایی فکر کن چجوری میخوای اوضاع رو هندل کنی بچه هات آواره میشن طلاق آخرین راه حله

سعی کن راضیش کنی برید مشاوره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس نیاز به مشاوره و تراپیست دارهبلخره سه تا بچه داری شرایطت سخته به بعد جدایی فکر کن چجوری میخوای او ...

ازش متنفر شدم من حتی به خودکشی هم فکر کردم 🙂