2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا و ابدا امکان تغییر کنکور ۱۴۰۴ نیست بارها اعلام کردن متاسفانه

اخه خودشون میگفتن

امیدوارمون کردن اول

یعنی دیگه قطعی شد؟

من هنوز شک دارم برای کتاب خریدن 

میترسم بمونه رو دستم

منم گییییج ترینم

خبرهارو نگاه کن اصن🥲🥲🥲گفتن برا اجرا زمانش رو مشخص میکنیم و فقط تنها چیزی که از جلسه به صورت قطعی دراونده اینه که دهم حذف و ی و دوازده قطعی 

ولی نگفته واسه چه سالی یا چه درس هایی

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

من ک امسال فقط نهایی میدم کنکور و میذارم سال بعد 

میدونم برا دوتاشم بخونم خراب میکنم هر دورو

یکی رو خوب بدم بهتره

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
اخه خودشون میگفتنامیدوارمون کردن اولیعنی دیگه قطعی شد؟من هنوز شک دارم برای کتاب خریدن میترسم بمونه ر ...

نه از همون اول گفتند 404 قطعی هست تو اینستا مردم می‌گفتند نه نه فلان ما قبول نداریم وگرنه از همون اول گفته بودن 404 تاثیر یازدهم و دوازدهم قطعی اگه بخواد تغییر باشه سال های بعد که شد 406

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

اخه خودشون میگفتنامیدوارمون کردن اولیعنی دیگه قطعی شد؟من هنوز شک دارم برای کتاب خریدن میترسم بمونه ر ...

والا من چند بار که اخبار و گوش کردم و از وزیر اموزش پرورش اخبارش رو پیگیری کردم گفتن اگه تغییری هم باشه از ۱۴۰۴ به بعده دیگه حالا نمیدونم اخه این شب میخوابن صبح پا میشن یه چی دیگه میگن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من ک امسال فقط نهایی میدم کنکور و میذارم سال بعد میدونم برا دوتاشم بخونم خراب میکنم هر دورویکی رو خو ...

من پارسال این کارو کردم امسال باید همه رو ترمیم کنم چون تراز فرق داره

من ک امسال فقط نهایی میدم کنکور و میذارم سال بعد میدونم برا دوتاشم بخونم خراب میکنم هر دورویکی رو خو ...

اتفاقا مشاورا هم میگن اینو

اما به شرطی که خیلی خفن بخونی نهاییارو معدل ۱۹ به بالا

سال بعدم درصدای بالای ۵۰ 

رشته ات چیه 

هدفت چیه برا ددس خوندن؟ 

هیچی رو نزار سال بعد پشیمون میشی بخدا