2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 37 پست
منم همینو میگم تهش میگم دلم برای بچه ات سوخت و دلم میخواد بدونم با شوهرم چی گفته و چکار کرده تو پی ...

بخدا بدونی بدتر میشی خودتو انگولک نکن .

سعی کن فراموش کنی اگه میخواب زندگی کنی

دو تا تاپیک دارم درباره خیانت بخون

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من این مدلی پیام دادم کهخانم فلانی فرزند فلان معلم فلان مدرسه فلان شهر، اسم شوهرت اینه و آیدی اینستا ...

شوهرم پروعه بفهمه میگه خب چت میکنم باهاش ولی اخ دلم میخواد همکارش باشههههههه به خدا نمیگذرم ازش به سبک خودم حالشو میگیرم 

به شوهرم چه عکس العملی نشون بدم؟

اگه مطمئنی با مدرک بیار نشونش بده و اگه میدونی دوستت داره بترسونش بگو میرم از زندگیت.

بستگی به خودت داره میتونی بگی حسابای کاربریت باید دست منم باشه یا اگه در مضیقه مالی هستی بگو خونه به نامت بزنه...

بستگی داره چقدر اهل امتیاز دادن باشه.

من ترسوندمش که مقابله به مثل میکنم ترسید

شوهرم پروعه بفهمه میگه خب چت میکنم باهاش ولی اخ دلم میخواد همکارش باشههههههه به خدا نمیگذرم ازش به س ...

مرد پررو خیلی بده

پس باهاش نجنگ دیگه علنیش میکنه

اگه از شوهرت مطمئنی بیخیال

اگه نه اول جلو شوهرت بگیر

کوتاه نیومد

زنه رو بشون سرجاش

اخه تو هنوز مطمئن نیستی جریان کامل چیه،فوری بری به شوهر طرف چی بگی

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

اگه از شوهرت مطمئنی بیخیالاگه نه اول جلو شوهرت بگیرکوتاه نیومدزنه رو بشون سرجاشاخه تو هنوز مطمئن نیس ...

چه نیازیه زن متاهل به شوهر من بگه که چرا داری بهم بی محلی میکنی خودم بزارم برم شوهرم هم گفت تصمیم با خوده اشتباه برداشت کردی

چه نیازیه زن متاهل به شوهر من بگه که چرا داری بهم بی محلی میکنی خودم بزارم برم شوهرم هم گفت تصمیم با ...

درسته عزیزم من نمیگم که زنه بیگناه

من میگم مشکلتو اساسی حل کن

اگه شوهرت رفته باشه سمتش

تو این دورش کردی

ولی شوهرت بازم اینکارو میکنی

ولی اگه خانومه داره کرم میریزه بحثش جداست

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕