2777
2789
عنوان

خیانت

347 بازدید | 37 پست

بچه ها متوجه شدم یه زن متاهل به شوهرم پیام میده پیجشو سریع حفظ کردم فهمیدم طرف متاهله و میدونسته شوهرم متاهله چکار کنمش 

دلم میخواد آیدی شوهرشو پیدا کنم همه چیو بگمش 

من پیدا کردم آیدی شوهر طرفو

رفتم توی پیجش دیدم چه مرد آرومیه دلم نیومد حال اونم خراب کنم . نگفتم بهش.

اما به زنه پیام دادم تهدیدش کردم گفتم به شوهرت میگم . زنه ول کرد دیگه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیدا کردم آیدی شوهر طرفورفتم توی پیجش دیدم چه مرد آرومیه دلم نیومد حال اونم خراب کنم . نگفتم بهش. ...

میدونه شوهر خودم خرابه ولی چرا اون زن میدونه شوهرم متاهله .....دلم میخواد حالشو بگیرم به شوهرش بگم معلومه قرار های بیرون هم میزارن

خیلی خنگولانس میفهمه شوهرم بعدشم گوشیش رمز داره

حسابی بگرد شوهرشو پیدا کن از اینستا

با پیج فیک بهش پیام بده نشونه های زنشو بده بگو زنتو جمع کن از پی وی مردای دیگه

میدونه شوهر خودم خرابه ولی چرا اون زن میدونه شوهرم متاهله .....دلم میخواد حالشو بگیرم به شوهرش بگم م ...

بازم صبر کن اگه بچه داره نگو

من دلم برای بچه زنه سوخت عجله نکن ببین تصمیمت بهتر میشه یا نه.

حسابی بگرد شوهرشو پیدا کن از اینستابا پیج فیک بهش پیام بده نشونه های زنشو بده بگو زنتو جمع کن از پی ...

دلم میخواد بگم اون که دسترسی به زنش داره گوشیش رو چک کنه اگه زنه نگه داشته باشه طرف بچه ام داره قرار بزارن اونجا مچشون رو بگیریم

اره دلم برای بچه اش میسوزه تهدیدش کنم؟

من این مدلی پیام دادم که

خانم فلانی فرزند فلان معلم فلان مدرسه فلان شهر، اسم شوهرت اینه و آیدی اینستاشم این، اگه یه بار دیگه بفهمم با شوهرم چت کردی پا میشم اول میام حراست اداره تون اخراج شی بعدشم میرم دم مدرسه دخترت جیغ و داد می کنم و در آخر آیدی پسرخاله و خواهرشوهرتم دارم به اونا هم میگم ...

دیگه تمام

من این مدلی پیام دادم کهخانم فلانی فرزند فلان معلم فلان مدرسه فلان شهر، اسم شوهرت اینه و آیدی اینستا ...

منم همینو میگم تهش میگم دلم برای بچه ات سوخت و دلم میخواد بدونم با شوهرم چی گفته و چکار کرده   تو پیام هاش دیدم انگار بهش کم محلی کرده