2777
2789
عنوان

نی نی سایت چه خبره

416 بازدید | 46 پست

یه مدت حواسم نبود اینجا همه چی قر و قاطی شده 

یک این همدل تو پربازدید کیه؟

دو اینکه نه میتونیم درخواست لغو کاربری کنیم 

نه نی نی یار ۵ و۳ و...داریم که تگ کنیم بیاد خودمون یا کسی و لغو کنه 

نه میتونیم تاپیک و حذف کنیم 

بخام تاپیک و حذف کنم باید کی و تگ کنم؟!!

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

اوضاع سایت خرابه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

خودشونم نمی‌دونن دارن چکار میکنن

(وطـنم ایرانـ❤️🇮🇷 )  عاشق بحث کردنم ولی با کسی که ارزششو داشته باشه ؛ اگه جوابتو ندادم بدون در حدی نیستی که باهات بحث کنم 🙌🏻😌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود ❌

سایت موعود پی ام اسشه قاطی کرده😂😂😂😂حوصله نداره

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar    

شما رو باید کی تگ کنیم دقیقا؟

تاپیک هم شما حذف میکنی؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید
مگه نی نی یارا کجان

حذف شدن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
خودشونم نمی‌دونن دارن چکار میکنن

دقیقا 

بیشتر ببینید

خلبان بَمِرده😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
به نی نی یار ۱ بفرس پاک میکنه

کجاست نینی یار یک همدل نوشته که دیگه نیستن اخه

بیشتر ببینید
سایت موعود پی ام اسشه قاطی کرده😂😂😂😂حوصله نداره

آره واقعا هیچی نفهمیدم از تاپیک همدل هیچی رو جواب نداد

بیشتر ببینید
خلبان بَمِرده😂😂

بودجه نداشتن لابد حقوق نی نی یارا رو بدن😐

بیشتر ببینید
بودجه نداشتن لابد حقوق نی نی یارا رو بدن😐

نینی یار ها همه هستن ولی همشون میشن یه کاربری

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بیشتر ببینید
نینی یار ها همه هستن ولی همشون میشن یه کاربری

عه.کدوم کاربری همون nine-year?

چیکار کردن تگ هم نمیشه کرد

بیشتر ببینید