2777
2789

الان تاپیک بوی مردها را دیدم یاد خودع بدبختم افتادم که وقتی شوهرم میومد می‌رفتیم زیر پتو می‌خوابیدم سرمو می‌بردم تو سینه اش بو میکردمش میگفتم خیلی بوتو دوستدارم حالا فکر اینم که ازش جدا بشم بسکه با اخلاقاش تو فشارم و عصبیم کرده هعی هعی وقتی وقتی بدنش بو میکردم خیلی دوسش داشتم عاشقش میشدم و دوستداشتم تو سینه اش باشع سرم تا صبح فکر نمیکنم زنی مثله من انقد عاطفی باشه آخرش هم از همه بدترمو بهم بدبین و بددلو فکر طلاقم آنقدر قرص می‌خورم این دفه که دوباره افسردگی سراغم نیاد و فقط و فقط بخندم یادمع اون موقع که میل جنسی شدیداً بالایی داشتم و بشدت عاطفی دادم گریه میکردم و از خدا میخاستم خدایا منو از این وضع بیار بیرون توروخدا خدا رو قسم میدادم خدا حاجتم داده 

رفتم دکتر مغز اعصاب اون باعثش شد که خوب بشم 

انقد عاطفی و احساسی و شکننده نباشم قربون خدا برم  فقط دعا کن دیگه اینقدر عاطفی و احساسی نباشم 

و دل به هیچ مردی دیگه نبندم این تنها خاستیه بعدیمه چون ظلم شد بهم احساساتم نادیده گرفته شد 🥺🥺🥺و قدر دونسته نشد واسع آدمی خرج شد که ذره ای براش قابل اهمیت نبود همه احساسی ها یروزی تنها میشن هعی....😍😍😍😍😍😍😍ولی خوشحالم 😁😁🤣😂🤣🤣✋🖐️🖐️🤝🤝😆😆😆😆😆مجردی و عشقسسسسسسسسس اوف

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فک کردم اومدی از بوی پا و چرکولکیش شکایت کنی خدا رو شکر کنار اومدی با مسائل

خخخخ ارع

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

یعنی از اولش اخلاقش گند بود؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ارع بخدا

خداروشکر الان خوشحالی و تصمیم درست گرفتی 

زندگی جدید مبارکت🩷

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟