2777
2789

والا یه چوپون توی روستا وقتی میرفته چوپونی کتابهای خودشو میخونده  رتبه اش دو یا سه رقمی شد

ولی بنظر من کتاب مدرسه هیچ کمکی نمیکنه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حداقل برا هر سال باید دوتا منبع داشته باشی

هر کتابم از ۴۰۰ ممکنه باشه تا ۱ ۲ تومن

خودت حساب کن برا درسای تخصصی چقدر میشه

حالا اگ بخوای برا تشریحیم فرمول بیست و اینا بخری اونم باید حساب کنی حدود ۳۰۰ هست کتابا

کلاسم بستگی ب خودت داره ولی جلسه ای ۲۰۰ تا ۱ تومن نرماله

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

ارزشمندترین دارایی خودت رو باید بذاری. عمرتو

درسته ولی اگه خوب تلاش کنه عوضش کل عمرش تو رفاهه و عشق دنیا رو میکنه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
درسته ولی اگه خوب تلاش کنه عوضش کل عمرش تو رفاهه و عشق دنیا رو میکنه

درس خیلی خوبه ولی دیگه جواب نمیده، اگه کسی نیست رفتن داره خوبه در غیر این صورت فایده نداره

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

درس خیلی خوبه ولی دیگه جواب نمیده، اگه کسی نیست رفتن داره خوبه در غیر این صورت فایده نداره

بنا نیست که بشینه بگه درس بدرد نمیخوره

تلاششو می‌کنه شد که چه عالی نشد که درصد خیلی کمی داره می‌ره یه حرفه پردرآمد

اما اگه نخونه و منتظر فرج بشه اونوقته ک دیگه هیچ راهی نیست و همش میشه حسرت 

بنا نیست که بشینه بگه درس بدرد نمیخورهتلاششو می‌کنه شد که چه عالی نشد که درصد خیلی کمی داره می‌ره یه ...

نمیگم نمونه که، الان مسیرهای موفقیت زیاد شده مثل قدیم نیست فقط با درس موفق بشی

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

نمیگم نمونه که، الان مسیرهای موفقیت زیاد شده مثل قدیم نیست فقط با درس موفق بشی

اها

ی حرفه پردرآمد معرفی کن

والا من خیلی خبر ندارم