2777
2789
عنوان

جاریم

363 بازدید | 36 پست

عقد من نیومدن و عروسی هدیه ندادن نه برادرشوهرم نه خانواده خانومش 

اولین بار ک منو دیدن اسممو مسخره کردن

الان بارداره من تبریک گفتم بابت بارداری

خواهر شوهرم زنگ زد گفت فشارخون بالارفته زنگ بزن حالشو بپرس یا بریم خونشون 

و نزدیک زایمانشه بریم هدیه بخریم

چیکار کنم برم و زنگ بزنم و کادو بخرم؟

یه بیمارستان نزدیک خونه جاریمه مامانم اونجاس 

جاریم  یه ماه پیش خونه مادرشوهرم ،مسخره میکرد و میگفت من میرم خصوصی و دکترای نزدیک خونمون خوب نیستن و کسی نمیره پیش اونا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

توام برو چیزی نبر یدونه شکلات بخر

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برای تولد دختر ابجیم، عروس جاریش، نیم کیلو نبات اورده بود.

یه جشن مفصل هم بود، شام و کلی مهمون، جلو همه کادو ها رو اعلام کردن، فکر کن، گفتن فلانی، یه بسته نبات‌.

شوهر خواهر من خیلی لج بازه، من بودم برای اون کادو میبردم، ولی شوهر خواهرم نزاشته بود، برای تولد بچه ی اون رفته بود یه بسته شکلات کادویی خریده بود، قشنگ کادو پیچ هم کرده بود، داده بود دست خواهر که ببرش.

آبجیم میگه ، همه اول هی گفتن چیه، چیه، بعد باز کردن، میگه اول خواهرشوهرام گفتن واااا و ....

میگه مادرشوهرم خیلی جدی گفت، جبران نبات، شکلاته دیگه، دلخوری نداره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز