2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 36 پست

من همه جا کوتاه اومدم و عین اوسکولا رفتم ،کسیم نگفت با گذشت این زن  و لطف داره و بدی رو با خوبی جواب میده،دوست دارم بهت بگم نرو  و محل نذار به خواهرشوهرتم بگو جاریم ظاهرا علاقه ای به رفت و امد نداره که عروسی هم نیونده و موضع خودشو مشخص کرده،ولی باز صلاح زندگی و روابط خانوادگی خودتو ببین چیه

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نبات😐😂انگار طرف دلپیچه‌ گرفته براش نبات اوردهچقد بعضیا پررو ان

خسیسه، خیلی خسیسه، هم خودش، هم مادرشوهرش که جاری خواهرمه.

نترس شوهر خواهر منم خوب جلوش در اومد.

من بودم عمرا شکلات میبردم، کلی پول میزاشتم تو پاکت، که واای زشته و ....

اصلا نباید زنگم میزدی ب خواهرشوهرتم بگو ک اینا اینجورین از من توقعی نداشته باشید نظر شوهرت چیه

شوهرم میگه نه 

چون جاریم خیلی حسادت میکنه بی دلیل ب من 

هر روز شوهرشو پر میکنه میفرسته ب جون من

من همه جا کوتاه اومدم و عین اوسکولا رفتم ،کسیم نگفت با گذشت این زن و لطف داره و بدی رو با خوبی جواب ...

شما از خانمی کوتاه میای ولی متاسفانه دوره زمونه ای، وقتی کوتاه میای ، نمیگن خانمی کرد، میگن بلانسبت شما ، بی عرضه بود، لال شد، نتونست جواب بده، اسکول بود و ....

آخه چرا باید بری حرص نده منونباید بری ک وقتی ب خودت ارزش ندی تا آخر باید له بشی

اولین بار بعد عروسیم هنوز خونم کامل نبود 

پاشد با شوهرش اومد بدون خبر و دست خالی فقط فضولی و رفت 

شما از خانمی کوتاه میای ولی متاسفانه دوره زمونه ای، وقتی کوتاه میای ، نمیگن خانمی کرد، میگن بلانسبت ...

دقیقا همینه ،روز به روزم پرو تر وقیح تر و طلبکار تر میشن

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

خسیسه، خیلی خسیسه، هم خودش، هم مادرشوهرش که جاری خواهرمه.نترس شوهر خواهر منم خوب جلوش در اومد.من بود ...

منم میگفتم‌ زشته یکم پول ببرم

ولی باید همینکارو کرد

حداقل شکلات از نبات بهتره ظاهرش، خنده دار نیس

بهترین کار رو کرده

میدونی، هم شوهرش، هم مادرشوهرش پشتشه.

میگفت ، مادرشوهرم همونجا گفت، جای نبات آورده.

میگه همه لال شدن.

الان مثلا شما نرفتی، مطمینا جاری به خانواده شوهرت گله خواهد کرد.

باید مادرشوهرت بگه ، عقد نرفتین به دل گرفته.

متاسفانه مادرشوهرا از اونجور عروسا بیشتر میترسن.

نظر من یه کادو سبک بخر، بعد تولد بچه یه روز ببر.

دیگه آی ملاقات و زنگ بزن فشارش بالاست و ... اصلا انجام نده.

اون کادو رو هم بخر، دهنش بسته بشه، زبون تو دراز باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز