2777
2789

با عصبانیت شدیدددد دنبال یچیزی میگشتم بکوبونمش زمین صدهزارتیکه شه

متاسفانه انقد همه چی گرونه که این امکانو نداشتم ...

رب ساعته دارم میگردم ببینم چی میتونم پیدا کنم حرصمو روش خالی کنم 

منتظرم داداشم بیاد خونه اونو بزنم بهتره.‌‌😂

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یه بالشت بگیر پرتش کن تو در و دیوار حرصت میخوابه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه ب مامانم میگم ظرفاتو بده بشکنم خالی شم😂 میگه برو بشکن مشکلی نیست ظرفای نو میاد تو خونه منم دیگه ترجیح میدم نشکنم چون بابام از بیرون ک خالی میشه دیگه پولا تموم میشه میاد منو میشکنه ک از درونم خالی شه😂😶

کاش مثل فیلما با کلاس بودیم با شیشه آبجو میزدیم آینه اتاق رو پایین می‌آوردیم و پول داشتیم دوباره آین ...

دقیقا....

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

لامصب همه چی هم مهمه...منم همیشه میگفتم مگه میشه آدم آنقدر عصبانی بشه که چیزی پرت کنه؟که خودم چند رو ...

انقد همه چی گرونه که حتی نمیتونی دندوناتو روهم فشار بدی‌...

خخخخ الاهی 

من ی آدم دیوونه ای ام ک شوهرمم ازم میترسه یبار اول ازدواج بود تلوزیونو از رودیوار گذاشتم زمین روش رفتم فقط لگد میزدم 

بشدت زورم زیادمیشه اینجور وقتا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ادمی ک روانی بشه نگا نمیکنه چی ارزونه چی گرون 

من فقط باید حواسشون باشه خودمو ازپنجره نندازم پایین

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خخخخ الاهی من ی آدم دیوونه ای ام ک شوهرمم ازم میترسه یبار اول ازدواج بود تلوزیونو از رودیوار گذاشتم ...

منم اون لحظه دلم میخواد کل خونه رو باخاک یکسان کنم همه ظرفارو تیکه تیکه کنم ولی از بعدش میترسم...

خودم ضرر میکنم در نهایت

منم اون لحظه دلم میخواد کل خونه رو باخاک یکسان کنم همه ظرفارو تیکه تیکه کنم ولی از بعدش میترسم...خود ...

من ب نقطه جوش رسیده بودم