شکر میکنم ولی حق نداره به من بگه تو سر تا پا اشکالی
هر مادری بچه شو دوست داره حتی اگه زشت ترین و مشکل دارترین باشه اما گاهی سر یه مسائلی اعصاب مادر به هم میریزه و ناراحتیشو سره کسی خالی میکنه که بیشترین صبوری رو داره ومعمولا اون شخص کسی نیست جز دختر خانواده
ار کجاش بگم. از بچگی کتک و فحاشی. یه روز خوش بهمون نداد.کتکا و فحشایی که خودش خورده بود،سرما خالی کرد.یه زن دیکتاتور. امیدوارم بتونه یه روزی جواب خدارو بده.
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
درسته ولی این که یکی بهت احساس عذاب وجدان و ناکافی بودن بده هم آسیب میزنه
اینکه شما نامزد داری خیلی خوبه و بزودی از خانواده جدا میشید بعدم اگه شما ناکافی و...اینا میبودید کسی باهاتون نامزد نمیشد کاش مادرم بامن حرف میزد کاش حتی فحشم میداد ولی سالم میبود تا بخاطر معلولیتش منو به کسی که دوستش نداشتم نمیدادن منو معامله کردن گفتن اینو میدیم مادرمونم نگه دار اونم قبول کرد ومن اسیر زندگی شدم که دوست ندارم کاش مادرم سالم میبود تا من با کسی که دوست داشتم ازدواج میکردم
ار کجاش بگم. از بچگی کتک و فحاشی. یه روز خوش بهمون نداد.کتکا و فحشایی که خودش خورده بود،سرما خالی کر ...
پوف چی بگم
مادر من اینطوری نیست ولی فکر میکنه خیلی خوب داره تربیت میکنه اما بیشتر احساس ناکافی بودن و عذاب وجدان بهم میده
کاش بفهمه وقتی عقد کردم دیگه اونقدری بزرگ شدم که نیازی به تربیت شدن نداشته باشم، حرفی بزنه فقط خودشو کوچیک میکنه چون من یه انسان مستقلم و نظر و شخصیت خودمو دارم چه خوب چه بد
برای شناسایی نشدنمون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁