2777
2789
عنوان

مادر سمی

159 بازدید | 18 پست

روزی که مادرم بفهمه هر کی مثل خودش رفتار نمیکنه آدم بدی نیس عید منه

دیگه اخلاقشو نمیتونم تحمل کنم، خدا خدا میکنم کارامون زودتر جور شه برم سر خونه‌ی خودم، کاش به آرامش برسم

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

دوستان لطفا برای تاپیکم گزارش بزنید خدا خیرتون بده ضروری براتون صلوات میفرستمببخشی استارتر

تاپیکی نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر کن مادر داری من نداشتم وبشدت آسیب دیدم پسر شوهرم مادر نداره وبشدت آسیب دیده

شکر میکنم ولی حق نداره به من بگه تو سر تا پا اشکالی

خدا رو شکر کن مادر داری من نداشتم وبشدت آسیب دیدم پسر شوهرم مادر نداره وبشدت آسیب دیده

درسته ولی این که یکی بهت احساس عذاب وجدان و ناکافی بودن بده هم آسیب میزنه

شکر میکنم ولی حق نداره به من بگه تو سر تا پا اشکالی

هر مادری بچه شو دوست داره حتی اگه زشت ترین و مشکل دارترین باشه اما گاهی سر یه مسائلی اعصاب مادر به هم میریزه و ناراحتیشو سره کسی خالی میکنه که بیشترین صبوری رو داره ومعمولا اون شخص کسی نیست جز دختر خانواده 

نظرشمام محترمه

هر مادری بچه شو دوست داره حتی اگه زشت ترین و مشکل دارترین باشه اما گاهی سر یه مسائلی اعصاب مادر به ه ...

با اینکار خودشو از چشم میندازه همین

چیکار میکرد

ار کجاش بگم. از بچگی کتک و فحاشی. یه روز خوش بهمون نداد.کتکا و فحشایی که خودش خورده بود،سرما خالی کرد.یه زن دیکتاتور. امیدوارم بتونه یه روزی جواب خدارو بده.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
درسته ولی این که یکی بهت احساس عذاب وجدان و ناکافی بودن بده هم آسیب میزنه

اینکه شما نامزد داری خیلی خوبه و بزودی از خانواده جدا میشید بعدم اگه شما ناکافی و...اینا میبودید کسی باهاتون نامزد نمیشد کاش مادرم بامن حرف میزد کاش حتی فحشم میداد ولی سالم میبود تا بخاطر معلولیتش منو به کسی که دوستش نداشتم نمیدادن منو معامله کردن گفتن اینو میدیم مادرمونم نگه دار اونم قبول کرد ومن اسیر زندگی شدم که دوست ندارم کاش مادرم سالم میبود تا من با کسی که دوست داشتم ازدواج میکردم 

نظرشمام محترمه

ار کجاش بگم. از بچگی کتک و فحاشی. یه روز خوش بهمون نداد.کتکا و فحشایی که خودش خورده بود،سرما خالی کر ...

کاش سرنوشت منو میدونستید اونوقت روزی هزار بار به همون مادر دیکتاتور بد اخلاق افتخار میکردین 

نظرشمام محترمه

ار کجاش بگم. از بچگی کتک و فحاشی. یه روز خوش بهمون نداد.کتکا و فحشایی که خودش خورده بود،سرما خالی کر ...

پوف چی بگم

مادر من اینطوری نیست ولی فکر میکنه خیلی خوب داره تربیت میکنه اما بیشتر احساس ناکافی بودن و عذاب وجدان بهم میده

کاش بفهمه وقتی عقد کردم دیگه اونقدری بزرگ شدم که نیازی به تربیت شدن نداشته باشم، حرفی بزنه فقط خودشو کوچیک میکنه چون من یه انسان مستقلم و نظر و شخصیت خودمو دارم چه خوب چه بد

اینکه شما نامزد داری خیلی خوبه و بزودی از خانواده جدا میشید بعدم اگه شما ناکافی و...اینا میبودید کسی ...

چی بگم...

ایشالا بهترینا براتون رقم بخوره و خوشبخت باشید