خانما لطفا هر کس اعتقادی نداره توهین نکنه چون من واقعا اعتقاد دارم و به نظرم اگه اصولی تو این مراحل پیش بری میتونی به نتیجه برسی و منم میخوام خودمم تو این مسیر با شما پیش برم هر روز یه بخشی رو میزارم و اگه تو این مسیر قرار بگیرید و درست پیش برید و تمرین هاش رو انجام بدید حتی اگه یه نفر هم نتیجه ببینه برای من خیلیه من از اول همه چی رو میگم و با هم تمرین میکنیم و هر هفته گزارش کار میدیم و ایشالله به نتیجه های خوبی برسیم بخش اولش رو الان میگم و بعد چند روز بخش های بعدی شاید دیدن این تایپیک خودش یه نشونه برای شما از طرف کائنات باشه چون خودمم این مسیر رو اومدم و میدونم .🍓🤍
سکوت ذهن ،پایه تمام یادگیری های زندگیمونه ،پایه تمام تعغیر های زندگی هست یعنی داشتن این مهارت باعث میشه در تمام مراحل زندگیمون واقعا یه جام برنده در دست داشته باشیم بلد بودن این تکنیک و سعی کرون در انجامش برای اینکه عادت ذهنمون بشه واقعا یه مهارت هست و یک پیشرفت بزرگ اگه به طور کلی بخوام بگم قدرت کل ذهن رو میتونیم به دست بگیریم و اون وقت هست که هر چی ما بگیم انجام میشه چون با افکارمون به جهان فرکانس می فرستیم و با کائنات حرف میزنیم و اون هم گوش میده .در واقع اون چیزی که تو ناخودآگاهمون هست داره فرکانس میفرسته مثلا من، تو ، یا هر کس دیگه ای توی هر وضعیت مالی که هستیم،جایی که قرار داریم یعنی نوع زندگی که تجربه میکنیم برگرفته از همون فرکانس هایی هست که تو ناخودآگاهمون هست حالا شاید ما اصلا ندونیم تو ناخودآگاهمون چی هست شاید خیلی وحشتناک باشع و معلوم نیس چه فرکانسی میفرسته اما نکته مهم و کلیدی این جاست که من میدونم چی میخوام برای مثال من یه زندگی آروم و شاد میخوام ،من حال خوب میخوام ،من موفقیت میخوام و.... مهم اینه که ما میدونیم چی میخوایم دونستن خواسته هامون باعث میشه ما شروع کنیم مثلا اگه سلامتی ندارم برای چیه ؟ وقتی این سوالو از خودمون میپرسیم یه سری اطلاعات میاد روی دیت ها
2 یک سری از مسئله ها و باور ها که تو ناخودآگاهمون هست میاد بالا وقتی ما این سوالو از خودمون و جهان میپرسیم انگار جهان دست به کار میشه که جواب این سوالو به ما بده به هر نحوی خب میایم میبنیم باور هایی که هست مثلا این بیماری الان تو دنیا خیلی زیاده خیلی عادیه این بیماری به صورت ارثی و ژنتیکی توی خانواده هست من مثلا تو تغدیه رعایت نکردم این بیماری رو گرفتم هر چیزی از این دست افکار میاد بالا برامون و میشه بارو ما و همین باور ماست که فرکانس میفرسته به جهان هستی
در واقع همون کائنات که مثل یه غول چراغ جادو هست هیچ حسی نداره و گوش به فرمان ما هست اطاعت میکنه و میگه چشم هر چی تو بگی این باور رو داری من اینو بهت میدم و ....
افکار ما یعنی قدرت ذهن ما این شکلی هست که وقتی ما این قدرت رو تو دستمون بگیریم میتونیم باور های اشتباهمون رو زودتر بشناسیم و بهترش کنیم و مهم تر از اون میتونیم باورهای درست رو بدون اینکه زیاد تقلا کنیم و زیاد اذیت بشیم توی ناخودآگاهمون جایگزین کنیم ما به هر چیزی که باور داشته باشیم میرسیم
جهان، جهان باور هاست هر کسی هر جایی هست باور هاشه مثلا ما انسان هایی رو میبینم که نه خدارو می شناسه نه به خانواده احترام میزاره مثلا همش به قول معروف فاکتور های تمام انسان های بد رو داره بعدش جالبه میبینیم که چقدر پولداره چقدر راحت موفق میشه چرا؟! چون که باور هاش داره این کارو پیش میبره
سکوت ذهن یک تمرین مهم هست که وقتی ما یاد بگیریم ذهنمون رو ساکت کنیم و قدرتش رو توی دست بگیریم مثل یه برنامه خام میاد میشینه رو به روی ما و میگه که تو برنامه ریزی کن تو بگو چی میخوای تا من همون رو انجام بدم دیگه خودش نمیاد هر باوری که از بچگی بهش دادی رو عملی کنه وقتی ما به این سکوت ذهنه برسیم تمام آموزش هایی که تو زندگیمون میبینیم تمام تغییراتی که تو زندگی مون هست برامون زجر آور نمیشه و ما میتونیم
سکوت ذهن قدرت مطلق هست یعنی پایه هر تغییری تو زندگی فقط باید آگاه باشیم به افکارمون مهم ترین و کلیدی ترین تمرین که مارو به سکوت ذهن میرسونه مراقبه و مدیتیشن هست به قولی عادت وقتی ساخته میشه که مدام تکرار بشه وقتی اون عادت ساخته بشه میره تو ناخودآگاهمون و به صورت اتوماتیک میشه ک میتونیم در جای شلوغ هم مدیتیشن کنیم همین یک تمرین اگه بشه روتین زندگیت و بشه عادت و بتونی تو ا تمرین خبره بشی کل زندگی میشه تغیر انگار ما در هایی رو داریم که قفل هستند و حالا این درها رو باز میکنیم ک کلی تغیر میاد تو زندگیمون
میدونم عزیزم اما اگه با مدیتیشن کم کم شروع کنیم در ساعت هایی مدیتیشن کنیم جلوش رو بگیریم و تبدیل به ...
کلمه مدیتیشن رو زیاد شنیدم و گاهی یکی دو بار نفس عمیق و ... ولی نمیدونم چرا برام جذاب نبود که ادامه بدم. کاش راه حل راحت تری برای سکوت ذهن بود. مثلا مشغول کردن ذهن به مساله دیگه. چون ذهن راضی به سکوت نیست انگار.
کلمه مدیتیشن رو زیاد شنیدم و گاهی یکی دو بار نفس عمیق و ... ولی نمیدونم چرا برام جذاب نبود که ادامه ...
میدونم عزیزم طبیعیه که برات جذاب نباشه چون ذهن مقاومت میکنه و باید باهاش مبارزه کنیم هر طوری که هست میتونی هر کاری که بهت آرامش میده رو انجام بدی و یا افکارتو بنویسی تا راحت تر باشی