2777
2789
عنوان

قانون جذب🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست
سکوت ذهن بعد از تمرین چند روزه بدست می یاد؟ یادمه کتاب شکرگذاری در ۲۸ روز واقعا همون ۲۸ روزه بدست او ...

توصیه میکنم کتاب معجزه شکر گذاری راندابرن رو بخونی 

و همچنین مونده به استمرار و عملکرد خودتون که چند روزه به دست میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توصیه میکنم کتاب معجزه شکر گذاری راندابرن رو بخونی و همچنین مونده به استمرار و عملکرد خودتون که چند ...

منظور همین کتاب بود، اسمش رو درست یادم نبود. واقعاعالی بود. اما دیگه مدتهاست از خوندنش گذشته. دوباره خوندن هم نمیدونم اثر قبل رو داره یانه. رفته بودم الان دنبال راههای مراقبه تو اینترنت. 

مراقبه با ذکر: کلید آرامش درونی

مراقبه با ذکر یکی از روش‌های اصیل و قدرتمند برای رسیدن به آرامش درونی و تقویت ارتباط با خداوند است. در این روش، با تکرار مداوم نام خدا یا صفات او، ذهن از افکار پریشان دور شده و به سوی تمرکز بر خداوند متوجه می‌شود.

مزایای مراقبه با ذکر:

آرامش قلب و ذهن: تکرار ذکر، مانند لایه‌ای محافظ بر روی ذهن عمل کرده و آن را از نگرانی‌ها و افکار منفی پاک می‌کند.

تقویت ایمان: با تمرکز بر نام خدا، ایمان تقویت شده و ارتباط با خداوند عمیق‌تر می‌شود.

تزکیه نفس: ذکر، وسیله‌ای قدرتمند برای تزکیه نفس و پالایش روح است.

افزایش تمرکز: با تمرین مداوم ذکر، توانایی تمرکز افزایش یافته و ذهن آرام‌تر می‌شود.

کاهش استرس: تکرار ذکر، واکنش بدن به استرس را کاهش داده و احساس آرامش را تقویت می‌کند.

چگونه مراقبه با ذکر را انجام دهیم؟

محیطی آرام انتخاب کنید: مکانی ساکت و آرام را برای انجام ذکر انتخاب کنید.

وضو بگیرید: وضو گرفتن، پیش از ذکر، باعث طهارت روح و جسم می‌شود.

نشسته یا ایستاده ذکر بگویید: می‌توانید در حالت نشسته یا ایستاده ذکر بگویید. مهم این است که بدن شما راحت باشد.

ذکری را انتخاب کنید: می‌توانید از ذکرهای کوتاه و ساده مانند "لا اله الا الله" یا ذکرهای طولانی‌تر از قرآن و دعاها استفاده کنید.

با تمرکز ذکر را تکرار کنید: ذکر را با صدای بلند یا آهسته، و با تمرکز کامل تکرار کنید.

به نفس خود توجه کنید: سعی کنید تنفس عمیق و آرام داشته باشید.

افکار مزاحم را نادیده بگیرید: اگر فکری به ذهنتان آمد، آن را قضاوت نکنید و به ذکر خود بازگردید.

نکات مهم در مراقبه با ذکر:

تداوم: برای رسیدن به نتیجه مطلوب، ذکر را به صورت روزانه و منظم انجام دهید.

صمیمیت: ذکر را با حضور قلب و احساس انجام دهید.

انتخاب ذکر مناسب: ذکری را انتخاب کنید که با شما سازگاری داشته باشد و احساس آرامش به شما بدهد.

تحت نظر بودن: برای راهنمایی بهتر، می‌توانید از یک فرد آگاه به مسائل دینی کمک بگیرید.

برخی از ذکرهای معروف:

لا اله الا الله: این ذکر، اساسی‌ترین و مهم‌ترین ذکر در اسلام است.

سبحان الله، الحمدلله، لا اله الا الله، الله اکبر: این ذکر، مجموعه‌ای از صفات خداوند است که تأثیر بسیار زیادی در آرامش قلب دارد.

یا الله، یا رحمن، یا رحیم: این ذکرها، اسماء الحسنی هستند و باعث نزدیکی به خداوند می‌شوند.

مراقبه با ذکر، یک سفر معنوی است که شما را به اعماق وجود خود و به سوی خداوند می‌برد. با تمرین مداوم و صمیمیت، می‌توانید از فواید بی‌نظیر این روش بهره‌مند شوید.