2777
2789

صافکاره

تو مغازه غذا درست میکنن نوبتی برای ناهار 

امروز میگفت عشقم نمیدووووونم چرا با یه حالتی عین بچه ها چرا سیب زمینی هام له میشه🤣🤣خوب سرخ نمیشه

منم هی میگفتم آخیییی کوچولوووووووووووو

منم بهش توضیح دادم چیکار کنه

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

😂😂😂 شوهر منم خیلی نوبه تو آشپزی ولی دستش خوبه مزش خوب میشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

چطوری توضیح دادی به ما هم بگو

گفتم اول اینکه روغنو حسابی داغ کن بعد بریز،سیب زمینی هارو که میشوری اول بذار خشک شده ،هی هم هم نزن اول بذار یه طرفش سرخ شه یه خورده بعد هم بزن

گفتم اول اینکه روغنو حسابی داغ کن بعد بریز،سیب زمینی هارو که میشوری اول بذار خشک شده ،هی هم هم نزن ا ...

اول که ریختی سریع هم بزن تا همه جای سیب زمینی آغشته از روغن بشه ، بعد بزار یه طرفش سرخ بشه و تند تند هم نزن.

اول که ریختی سریع هم بزن تا همه جای سیب زمینی آغشته از روغن بشه ، بعد بزار یه طرفش سرخ بشه و تند تند ...

عزیزم منم همینو گفتم