2777
2789
عنوان

زننن

38 بازدید | 2 پست

من دوتا برادر دارم یکیشون مجرد و من وقتی میام خیلی با اوکیم ولی اون برادرم ازدواج کرد ه تازه عقدن 2ساله بنظرتون چرا زنش زیاد باما برنمیخوره در حد سلام و اینکه برادرم نمیزاره ما بهش بی احترامی کنیم از اونورم اصن بالا نمیاد چی بهش بگم که بیاد مادرمم به من میگه بهش بگو و مادرمم بهش میگه بیا امروز ناهار بالا تشکر می‌کنه میگه غذا هی پاینن ممنون تو یه حیاطن تو سوییت پایین زندگی میکن من که میام اصن تو حیاط حتی سلامم ممکنه البته اونور پرده داره دید ندارد سنشم 23هس من 38 هستم  با همسرمم یجورایی فامیلن و پدرمم انگار ناراحتی می‌کنه چون قدیمه  نمیاد 

خب اونم خونه زندگی داره قرار نیس دم به دیقه بیاد بالا

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

عزیزم متن رو که به زور خوندم از بس اشتباه تایپی داشت...

اصلا بالا نمیاد، حتی در حد یک وعده در هفته؟ اگه اصلا نمیاد کارش خوب نیست، وگرنه بهتره که زیاد نیاد. یه کم فاصله باشه دلخوری پیش نمیاد. بعدها می‌تونه نزدیکتر بشه. ولی اگه اول زیاد قاطی بشه، بعد با دلخوری دور بشید خیلی بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان