2777
2789
عنوان

بیاید دیشب خونه مادرشوهر تعریف کنم

4076 بازدید | 155 پست

اقا ما دیشب دعوت شدیم خونه مادرشوهرم یعنی زنگ زد گفت بیاید اینجا منم گفتم باشه من تازه عروسم و از خانوادم دورم حالا اینا به کنار ما دیشب رفتیم مادرشوهرم نوه هاش(بچه های خاهرشوهرم) امده بودن خونشون شام سیب زمینی سرخ کرده خواسته بودن اینم همون گذاشت جلو من و پسرش من ادم شکمویی نیستم ولی واقعا بهم برخورد بعدش این بچه ها خیلی شیطونن و دو تا پسر خرابکارن کلی اذیت میکنن حالا مادرشوهرم برگشت گفت اخر هفته میایم خونتون. درواقع خودش و دختراش و نوه هاش دعوت کرد. بچه ها من قبلا همشون دعوت کردم بخدا پدر زندگیم دراوردن مبلا کثیف کردن وسایلم بهم زدن خب منم تازه عروسم رو وسایلم حساسم چیزی ام بهشون بگم به مادرشوهرم بر میخوره بخدا خیلی شیطونن. 

حالا به شوهرم اگه بگم اینا شیطونن منم حساسم میخاد بگه حساس نباش چکار کنم که نیان😭😭😭 در ضمن مادرشوهرم همه بی اخترامی به من میکنه خسته شدم

چقدر بی فرهنگ

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی غذا سبک بذار 

پارچه بنداز. رو مبلات 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یک غذایی درست کنید جمعه صبح برید بیرون تا ساعت چهار هم برگردید 

شب قبل بگو بهشون که تصمیم بیرون دارید هم بهتون خوش میگذره هم اینکه خونه زندگیتون کثیف نمیشه لازم به تدارکات آنچنانی هم نیست میتونید جوجه هم بذارید که به زحمت هم نیفتید 

آقایون درست کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بگو مادر جون خونه ما کوچیکه بچه ها می‌خوان بازی کنند و بدون اذیت میشن ، من غذا میپزم میایم منزل شما ...

بدبختی خونه ما بزرگه یعنی از مادرشوهرم بزرگ تره چجوری این بهونه رو بیارم😭

میخوام همین کار کنم ولی میترسم شوهرم بفهمن

نمیفهمه! الان زنگ بزن بگو بدن درد دارم، اسهال هم دارم با دلپیچه!میای بریم دکتر؟ یا بگو خودم میرم!برو دکتر دارو بگیر بعدش نخور یواشکی سر موقع بریز دور

ی غذا سبک بذار پارچه بنداز. رو مبلات

ببین غذا شوهرم خودش میگه فلان چیز بذار مگه میذازه من سبک بذارم بعدم بخدا زلزله ان با همه چی کار دارن خرابکارن هرچی میخورن دستاشون میمالن اینور اونور وسیله میشکنن

بدبختی خونه ما بزرگه یعنی از مادرشوهرم بزرگ تره چجوری این بهونه رو بیارم😭

حیاط اگه ندارین بگو بچه ها حیاط می‌خوان واسه بازی 

البته اگه خونه مادر شوهرت حیاط داره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ببین غذا شوهرم خودش میگه فلان چیز بذار مگه میذازه من سبک بذارم بعدم بخدا زلزله ان با همه چی کار دارن ...

هرکاری کردن ختما ناراحتیت رونشون بده معذب بشن دیگه نمیان

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
یک غذایی درست کنید جمعه صبح برید بیرون تا ساعت چهار هم برگردید شب قبل بگو بهشون که تصمیم بیرون دارید ...

میخان پنج شنبه شام بیان بعدم اینجا هوا خیلییی سرده حتی روز میدونم که میگه بچه ها مریض میشن تو سرما کجا بریم😭

نمیفهمه! الان زنگ بزن بگو بدن درد دارم، اسهال هم دارم با دلپیچه!میای بریم دکتر؟ یا بگو خودم میرم!برو ...

به نظر خودمم بهترین کار همینه الیته اگه نگن میایم ملاقات چون همچین ادمایی هستن