2777
2789
عنوان

آیا من مریضم🦦

96 بازدید | 13 پست

دوستان بنده از وقتی یادم میاد ( این سال های اخیر بیشتر ) با خودم حرف میزنم ، معمولا با صدای بلند نه ، انگار دو نفر یا بیشتر داخل منن و من باهاشون میخندم یا عصبی میشم ( ولی بیشتر میخندم ) جوری که خیلی وقتا تو جمع یا مکان عمومی حالت صورتم تغییر میکنه ، انگار توی مغزم دارم روزم و میگذرونم و دوستایی دارم

در ضمن بنده ذهن به شدت رویا بافی دارم و میتونم تو حالت عادی و بدون تلاشی با آدمایی به صورت جدی حرف بزنم که اصلا حضور ندارن و خودم رو جایی ببینم که اصلا نیستم 

و الان که تو یه مکان عمومی یهو خندم گرفت و نتونستم خودمو کنترل کنم نگران شدم

به نظرتون مشکلی دارم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منم مثل توام.یه آدم است همیشه پیشم که باهاش دوستم و باهاش حرف میزنم.قبلنا زیاد بودا ولی الان مشغله هام زیاد شده اصلا وقت نمیکنم به خودم فکر کنم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من تو بچگیم اینطوری بودم

یادمه حتی یه خونه هم با معماری خودم داشتم 

و یکی دیگه توش زندگی میکرد که انگار خود من بود باهم حرف میزدیم میخندیدیم دعوا میکردیم

اما بعد که بزرگتر شدم از سرم افتاد الان با این تاپکیت یادش افتادم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بله شما روانی هستی

🫤🫤

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یعنی خودت بهشون فکر میکنی و میری سمتشون یا اونا همینطوری یهویی تو مغزت صحبت میکنن؟ بهت دستور میدن چی ...

اصلا اینجوری نیست که من برم یا اونا برن ، وقتی کسی کنارم نیست و کاری ندارم خود به خود اتفاق میوفته و کامل حس نرمال بودن میده در مورد حرف زدن هم مهم نیست کجا باشم ، فقط تو موقعیتش اتفاق میوفته ، نه ، انگار همش خودمم ، دستوری نیست ، دیدی آدم تو ذهنش با خودش درگیر میشه ( برای همه اتفاق میوفته )، مال من در حدیه که احساس میکنم دو نفر تو ذهنم وجود داره