2777
2789

توهم میزنی ها باهام بازی روانی انجام میداد ینی مقصر بود ولی منو مقصر نشون میداد ینی همه چی مشخص بود ولی من میگفتم نه اون کاری نمیکنه من توهم میزنم ببین چقد بهش اعتماد داشتم وای من خیانت میکردم میشد قابل باور تر بود تا اون به یکی چپ نگاه کنه ): به حدی اعتماد داشتم همه چی رو اب بود من بودم که خودمو زده بودم به کوری نمیخاستم بی اعتماد بشم به چشمم چون اون چشام بود اونقد تو فشار بودم میگفتم میرم حموم با تیغ رگمو بزنم میاد میبینه میفهمه چقد فشار روحی میکشم دست از اون تلگرام لعنتی میکشه به خودم میومدم میگفتم بدبخت تا ۲روز بمونی متوجه نمیشه ..  با هزار مکافات پیدا کردم اون گپشو :) عضو شدم چون ادمین بود فوری پیدا کردم بین لینک گپ های ارومیه دیدم چه خوشو بشی هس بین دخترا پسرا وااااای (*نفسم بالا نمیا)من فقط یکم فقط یکم توجه میخاستم ولی میدیم محل یه سگو بهم نمیده منی که همه کار برا خوشحالیش کردم در حالی که با یه سری دخترای تلگرامی اینحوری خوشو بش میکنه رفتم به دخترا گفتم شوهرم الکی بهتون دروغ گفته زندگیم تو فشار بگید در بیاد از این گوه ها دختره رفته بود بهش گفته بود به دختره پیش خودم زنگ زد* منم کلا سکوت کرده بودم از ترس.گف سیمین نه  نامزده سابقمه  بدبخت تو کفمه(* هعی )قبل زنگ بهم گف  صدات در بیاد به بابات میگم چیکار کردی میکشنت ،حالا میدونی ،چی میگم فرضا اون گوه زیادی خورده بود اون **ه بازی میکرد چت میکرد میگف به بابات میگم اومدی تلگرام بین کلی پسر چت کردی منم میترسیدم با اینکه دروغ میگف این ینی بازی روانی فهمیدی چی گفتم ینی من بهش گفتم گوه خوردم تروخدا کمربندو برندار اونم حسابی تنبیهم کرد اره حامله بودم یه جوری کتکم زد که تخت کنارم شکست ران پام درس ۲۵سانت سیاه شد تا الان جاش کمرنگ هس بنفش و سبز شد تا یه ماه🥲💔 دو طرفه شقیقه هام سیاه شد بینیم باد کرده بود مثلا اگه نمیترسیدم مثه احمقا میرفتم میگفتم اونام ازم دفاع میکردن بدونید باهام چیکار کرد بعد ۱ماه گوشی رو گزاشتم اتاق رفتم باغ رو حالت ضبط (خونه مادرشوهرم خونه ویلایه کنارش باغ )رفتم باغ وقتی برگشتم اون رف سالن من صداشو تا ۱ساعت گوش دادم💔 ضربه بدی بهم زد یهو انگار خونه رو سرم خراب شد یهو انگار همه جا سرد میشه موی بدنت راس میشه تپش قلبت نمیزاره گوش بدی  صدای اونارو فقط میخای یه گلوله حرومش کنی یا خودزنی کنی اونقد که اذیت میشییییی صداشو با خانوم تنها شنیدم خانومی که اسمشو اینقد ناز تلفظ میکرد اصن یه حرفای میزد پشم ریزون قلب ادم به درد میومد یجوری برا دختره دلبری میکرد   نگفتم بهش چون انکار میکرد ،چون میگف دوستمه صدای دختر میده یا اصن هزار چیز میگف میموندی چی بگی اومد باز کتکم زد که بگو چته چون وقتی صداشونو شنیدم پیام دادم مثه تو حرومی ادم رو زمین نیس خوبه دس رو قران گزاشتی با کسی نیستی منتظر جواب خدا و آه جان سوز من باش منتظر نارحتی بچت باش بچه ای که حتی یبار دس رو شکم مادرش نکشیدی یبارم فقط یبارم منو دکتر نبردی چکاب فقط منتظر باش برا همین اون موقعه جواب نداد ولی اومد خونه دید جنازم باز به بار کتک گرفتم منم گفتم اره اینه اونو گف نه تنها نیس طاها بود دوستم طاها بود .اون فکرده بود من پشت پنحره گوش دادم :)نمیدونس گوشی گزاشتم رو ضبط گفتم اهان باشه . از اتاق بیرون میرف میگف ج*ند*ه روانی 😂💔یهو گوشیو برداشتم صداشو باز کردم •••••• من عربده میزدم مگه من چمه مگه چیکارت کردم اون لحظه خودمو زشت ترین دختر جهان میدیم خودمو یه ادم چندش حال بهم زن میدیم موهامو میکشیدم دلش برام سوخت بغلم کرد گف گوه خورده چشاش پر شد گف ببخش گفتم باید خودمو پاره کنم ببینی داری باهام چیکار میکنی یه هفته جدا خوابیدیم حتی نگف چرا نگف خوبی نگف بهتری نگف بخدا ادم میشم روز ها گذاشتو من هی چن مدت یبار میدیم ناخدا یه پیامشو یجوری یه کوچلو به هرطریقی یه شماره بعد بچم خرداد به دنیا اومد کلا ورق برگشتو ادم شد شد همون مرد رویا های قدیمم باز خوشبختی اومد سراغم پاییز دوباره لحظه های خوشم تموم شد عوض شد الان ۲۵روزه از خونه بابام برگشتم با این وعده که ادم میشم باز یه تیکو تاک میندازه پریروز فهمیدم : ) به رفیقش گفته بود سوتی ندی متاهلم میخام مخ بزنم شماره مشکوک دیدم  دوستم زنگ زد میگف صداش صدای دختر بود شبی که خونه بابام بودم به قصد طلاق ۴نصف شب با اون شماره حرف زده بود ۴۰دیقه  :)که الان باز ۲روزه حالی به حالی شدم ...و فهمیده یه چیزی میدونم 

افسرده فقط ریمیکس دپ گوش میدم با هدفون شبا میگه چرا اینجوری حال ادمو بهم میزنی چرا دپرسی چرا افسده ای منم ادم میشم تو تو فازی دپی حتی حال ندارم براش بگم اینه اونه اینکارو باهام کردی که بگه چقد بزرگش میکنی اون اگه میفهمید من الان اینجا نبودم حالا ۶ماه طول کشید به خودم بیام ۶ماه طول کشید از حالت خماری بیرون بیام الان فقط ماتم میگی چیکار کنم تروخدا من این حجم تو فشارم فقط بفکر دخترمم 💔🙂من اونیم که هی حرف میزنه هی میخنده هی چشاش پر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همرو خوندم

متاسفانه شوهرت آدم بشو نیست چون مدام کاراشو تکرار میکنه

و خودت یه ادم ضعیفی شوهرت میدونه هرسری فقط میخای گریه کنی و جیغو داد راه بندازی و کاری ازت برنمیاد

یبار درخواست طلاق بده تاتهش پیش برو بلکه درست شد

یدون گریه بدون جیغو داد بدون افسردگی

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
میگی دنبال فرصت باشمو طلاق بگیرم پس بچه چی 😭😭😭😭

اصلابچه روبردارباخودت ببرتاازاین روانی که پدرش هست بیشترفاصله بگیره..بگوبچه روبهم بده ودیگه هیچی نمیخوام

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد