2777
2789
عنوان

با شوهر بد دل و بد گمان چیکار کنم

1108 بازدید | 59 پست

بخدا  خستم کرده ی آرایشگاه ساده هم نمیزارع تنها برم میگه باید رفت و برگشت خواهرم پیشت باشه نمیزارع با خونواده خودم بیرون برم ولی با خونواده خودش می‌زاره .. گوشی منو هر روز چک میکنه ولی نمیزارع گوشش و بگیرم دستم رمزش و عوض می‌کنه خلاصه خیلی بد دله پول تو جیبی بهم نمی‌ده یعنی شاید باور نکنید ولی الان دویست هزار تومان پول ندارم ... راه طلاق و جدا شدن ندارم چون خونوادم خیلی بدبختن و هیچ وقت پشتم در نمیان 

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی راه طلاق نیست مجبوری بمونی و بسازی و لجبازی نکنی تا شاید بالاخره سر عقل آمد 

من بابت بد دلی شاید بتونم تحمل کنم ولی خرجی ندادن و رمز گذاری مخفی گوشیش رو نیستم 😐🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ادمای شکاک چند درصدشون چون خودشون خطاکار هستن همه رو مثل خودشون میبینن 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس طلا، استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

وقتی راه طلاق نیست مجبوری بمونی و بسازی و لجبازی نکنی تا شاید بالاخره سر عقل آمد من بابت بد دلی شاید ...

شوهر منم ۲ ساله که رمز داده هیجوره هم باز نمیکنه 🥺

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁

ایشون بیمار هستن

ممکنه یک راه درمانش رفتن شما خونه پدرتون و تهدید کردنش به جدایی باشه من بارها دیدم جواب داده نمونه کاربر کبوتر دل 

یا اون خانمه کاربر نقاشی خدا

این دومورد 

ی کاربرم هس ب نام سراب که هنوز داره دست و پا میزنه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز