بخدا خستم کرده ی آرایشگاه ساده هم نمیزارع تنها برم میگه باید رفت و برگشت خواهرم پیشت باشه نمیزارع با خونواده خودم بیرون برم ولی با خونواده خودش میزاره .. گوشی منو هر روز چک میکنه ولی نمیزارع گوشش و بگیرم دستم رمزش و عوض میکنه خلاصه خیلی بد دله پول تو جیبی بهم نمیده یعنی شاید باور نکنید ولی الان دویست هزار تومان پول ندارم ... راه طلاق و جدا شدن ندارم چون خونوادم خیلی بدبختن و هیچ وقت پشتم در نمیان
برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان
لطفا هر کس خوند لایک کنه
بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان
لطفا هر کس خوند لایک کنه
بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وقتی راه طلاق نیست مجبوری بمونی و بسازی و لجبازی نکنی تا شاید بالاخره سر عقل آمد
من بابت بد دلی شاید بتونم تحمل کنم ولی خرجی ندادن و رمز گذاری مخفی گوشیش رو نیستم 😐🖐️
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦