2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندین سال اینجام

ازارم به زنی نرسیده و احترام میزارم

تاپیک اولمم بخونید متوجه میشین

بعدش اینجا یه سایت عمومی عست موقع ثبت نام میزنه مرد یا زن و کسی وجود مارو اینجا ممنوع نکرده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

به نظرم خاله زنک بازی🤣

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

سایت عمومی هست .عضویت آزاد هست درست 

اما 

یه چیزایی باید طبق عقل و منطق جلو بره ‌

عقل میگه مردی که اینجا اوقاتشو میگذرونه یه جای کارش میلنگه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ندیدم تو سایت بزنن فقط برای خانمهاس

دیگه انقدر با اکانت فیک دخترونه اومدن نی نی سایت هم یه آپشن آقا اضافه کرد

وگرنه که اینجا سایت خانوماست

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

اقایون دور و بر من که حتی اینجارو نمیشناختن 😬

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اقایون اینجا نیستن بخدا همه جارو به گوه کشیدن من یه پیج دارم با فالوور بالا بخدا همه ی فالورای خانمم شاکین نمیتونن یه کامنت زیر پستام بزارن این نرها مخصوصا مخصوصا متاهل های که از لحاظ جتسی هزار هستن میریزن تو دایرکتشون بخدا این متاهلها بیشتر از مجردا هستن این همه مریض جنسی داریم ما. چرا نمیتونن خودشونو کنترل کنن؟ مگه حیونن؟

برام صلوات میفرستین