چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 عنوان یعنی چییی 60 بازدید | 5 پست ساعت چهار صبحه و من بیدارم و فردا ساعت ۹ باید برم کارامو انجام بدم این چه وضعیه😂😐خوابم نمیادددد مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه) 1403/11/02 | 04:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8241 منم بیدارم تازه گشنمم شده دارم فک میکنم برم بگردم خوراکی پیدا کنم ولی حال ندارم پاشم . اما سوز به دلت من فردا تا هر وقت بهوام میخوابم البته اگه کمردرده بذاره😅
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 منم بیدارم تازه گشنمم شده دارم فک میکنم برم بگردم خوراکی پیدا کنم ولی حال ندارم پاشم . اما سوز به دل ... 😂😭😭😭 مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 اگ تونسی صب بیدارشی حالا ببین بیدار شدنو که میتونمیبار ساعت ۸ صبح خوابیدم ۹ و نیم پاشدم رقتم سرکار ولی مردم مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8075 بیدار شدنو که میتونمیبار ساعت ۸ صبح خوابیدم ۹ و نیم پاشدم رقتم سرکار ولی مردم من والا چشمام باز نمیشه حداقل باید تا سه ظهر بخوابم