2777
2789
عنوان

قول شوهرم

285 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

مامانم ۳ سال پیش رفت تهران تا برا خونش مبل بخره گف ک بسازن از رو مدلی ک خوشش اومده ولی متاسفانه تا مبل اومد چون سلطنتی هم بود پایه برا صندلی ۳ نفرش وسطش نزده بودن ۲ نفر نشسته بودن تا نفر سوم بشینه چک صدا داد و مادرم زنگ زد طرف تا بیان ببرن درستش کنن خلاصه اونا بردن بهش پایه زدن تا میخاستن بفرستن مامانم نخاس گف پولمو بدین این چ مبلیه کلک دادین بهم خلاصه بعد ۳ سال هنوز نه اونا پول مادرم دادن نه مادرم مبل خاسته.شوهرم هفته پیش بهم گف مادرش میخاد مبل بخره مبل مامانت ک تهران اونو بدیم بهش و همون پول از مادرم بگیرم براتون منم ب مامانم گفتم مامانم گف باشه خدا دعامو شنید منم اون پولو گرفتم میریزم حساب تو.ینی من.خلاصه امشب ب شوهرم میگم چیشد با مادرت حرف زدی بریم تهران بیاریم مبل هارو میگ نه پیش مادرتم هی تکرار نکن دیگ نمیشه گفتم چرااااا پس من ب مامانم گفتم عیبه خب از اول نمیگفتی میگ نه نمیشه دیگ پیشش نگو تا یادش بره.خیلی ناراحتم😔حالا نگین میخاستی مبل قالب کنی ب مادرشوهرت مبل خرابو.اونا مبل درست کردن پایه زدن وگرنه مادرم میگ دیگ از چشمم افتادن.الان شدید ناراحتم نمیدونم ب مادرم چی بگم😔چیکار کنم

تو دیوار مشتری براش پیدا کن عزیزم

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پشیمون شده ناراحتی نداره عزیزم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حالا مامانم ناراحت میشه عین من میگ خب چیشده از اول نمیگفت دیگ

اول حرف زدن بعد دقیق فکراشونو کردن از خیرش گدشتن 

یعنی مادرتون پول مبلارو نمیخواد؟؟؟ک ب شما برسه؟؟؟  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خیلی نامرده خودش گف یاد مامانم انداخت حالا میگ فراموش کن

آره درسته نباید میگفت اما خب شاید تقصیرشوهرت نباشه شاید مادرش پشیمون شده اینجوری فکرکن شاید حالت بهتر بشه

بنظرم ب پیشنهاددوست گلمون تو دیوار اگهی بزن ببین کسی میخره ی کمم قیمتشو پایینتر از قیمت الانش بزن ک ببرن 

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

آره درسته نباید میگفت اما خب شاید تقصیرشوهرت نباشه شاید مادرش پشیمون شده اینجوری فکرکن شاید حالت بهت ...

همین ک قیمت ۳سال پیشه یعنی مفت ب مقایسه الان

همین ک قیمت ۳سال پیشه یعنی مفت ب مقایسه الان

ن بابا قیمت ۳سال پیش ک نباید بزاره ب هرحال اونام نباسد ضرر کنن گفتم از قیمت الانش کمتر بزارن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

اول حرف زدن بعد دقیق فکراشونو کردن از خیرش گدشتن یعنی مادرتون پول مبلارو نمیخواد؟؟؟ک ب شما برسه؟؟؟

مامانم انقد بهم میرسه از نظر مالی ک گف دیگ پولم ۳ سال دست اوناس پولم مرده چون شما این پیشنهاد دادین میدم به تو

حالا آقا زده زیرش الانم نخوابیده میگم توضیح بده چیشد برگشتی از حرفت نمیگ میگ الان حال صحبت ندارم حالا بیا تا صبح بخاب من بدیخت