2777
2789
عنوان

قول شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست
آره درسته نباید میگفت اما خب شاید تقصیرشوهرت نباشه شاید مادرش پشیمون شده اینجوری فکرکن شاید حالت بهت ...

عزیزم مشکل اینجاس ک شوهرم بهم گف ب مادرم نمیگم مبل مادرزنم تا الانم چیزی بهش نگفته.ولی میپرسم میگ نه نمیشه فراموش کن

عزیزم مشکل اینجاس ک شوهرم بهم گف ب مادرم نمیگم مبل مادرزنم تا الانم چیزی بهش نگفته.ولی میپرسم میگ نه ...

مردا هیچوقت دوس ندارن خانوادشونو پیش زنشون کوچیک کنن بنظرم ک ب مادرش گفته بازم خدا بهتر میدونه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا هیچوقت دوس ندارن خانوادشونو پیش زنشون کوچیک کنن بنظرم ک ب مادرش گفته بازم خدا بهتر میدونه

الله اعلم.ولی بهم گف تو کاریت نباشه نمیگم مال مادرزنم اونم بهم اعتماد داره پولو میگیرم میدم مامانت.منتهی پول ۳ سال پیش و پول باربری هم با مادرت گفتیم باش حالا زده زیرش

مامانم انقد بهم میرسه از نظر مالی ک گف دیگ پولم ۳ سال دست اوناس پولم مرده چون شما این پیشنهاد دادین ...

ای بابا خواهر جان شما اینقدر ی مسئله کوچیک و بی اهمیت رو بزرگش میکنی زندگی برا خودت زهر و سخت میکنی 

یعنی واقعا برا شما پیش نیومده بدی مغازه لباس رو پروف کنی بپوشی خودتو تو اینه نگاه کنی بعد در بیاری بزاری سرجاش ونخری ب هر دلیلی و از مغازه لباس بیرون ؟؟؟یعنی نشده دقیقه ۹۰ از خرید ی چیزی منصرف بشی؟؟؟

فروشنده باید ازتون توضیح بخواد؟؟؟

خودتو بزار جای مادرشوهرت

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ای بابا خواهر جان شما اینقدر ی مسئله کوچیک و بی اهمیت رو بزرگش میکنی زندگی برا خودت زهر و سخت میکنی ...

اینکه بین خانوادت و شوهرت گیرکنی سخته

این قسمتش سختش کرده

ای بابا خواهر جان شما اینقدر ی مسئله کوچیک و بی اهمیت رو بزرگش میکنی زندگی برا خودت زهر و سخت میکنی ...

اخه اصلا مادرشوهرم خبر نداره شوهرم جا زده آخه نمیدونی تا ۴ روز پیش میگف تو کاریت نباشه پول میگیرم مبل میدم حل میکنم

اینکه بین خانوادت و شوهرت گیرکنی سخته این قسمتش سختش کرده

دقیقا افرین نه میخام این خوردشون کنه نه اونا چیزی بگن درباره شوهرم ک قضاوت کنن و من شرمنده شم ولی اولین چیزی ک مادرم میگ اینه چیشده دعوا کردین؟چرا پشیمون شد مگه خودش پیشنهاد نداد؟تو دادی یا اون؟

الله اعلم.ولی بهم گف تو کاریت نباشه نمیگم مال مادرزنم اونم بهم اعتماد داره پولو میگیرم میدم مامانت.م ...

ی بزرگی میگه ب حرفا و گفته گوش نکن ب نگفته ها توجه کن ی همچین چیزی

تو هم ب حرفاش گوش نکن نزار شوهرت از چشمت بیفته بخاطر مادرش و مادرت

ب مادرت بگو مثلا طرف پشیمون شده یا اگر روت نمیشه بگو پولش جورنشده ی بهونه بیار ک اونم ناراحت نشه ولی تا وقتی ک خودش نپرسیده چیزی‌نگو بعدشم ب مادرت بگو ناراحت نباش اگهی میکنم انشاءالله فروش میره

اینجاست ک شما باید این مسئله رومدیریت کنی 

دقیقا افرین نه میخام این خوردشون کنه نه اونا چیزی بگن درباره شوهرم ک قضاوت کنن و من شرمنده شم ولی او ...

بهونه بیار دگ چاره ای نیس وقتی میخوای میونه ادما بهم نخوره اشکالی نداره دروغ بگی بهرحال برای حفظ زندگیت مجبوری ی جاهایی از خودگذشتگی نشون بدی‌ دگ

ی بزرگی میگه ب حرفا و گفته گوش نکن ب نگفته ها توجه کن ی همچین چیزیتو هم ب حرفاش گوش نکن نزار شوهرت ا ...

متاسفانه سیاست ندارم .این کارا و حرفا باعث میشه به شوهرم اعتمادم کم بشه الان نذاشت حرف بزنم دلیلشو بپرسم بخدا انگاری چیشده هی گفتم مادرت گفتی؟میگ نه

نمیشه ولشش کن

بیشوووور انگاری مادرم علاف اینه

بهونه بیار دگ چاره ای نیس وقتی میخوای میونه ادما بهم نخوره اشکالی نداره دروغ بگی بهرحال برای حفظ زند ...

چقد مادر بیچارم دعاش کرد منم احساس غرور و خوشحالی نگو قدیمیا راس گفتن داماد پسر نمیشه بیشووور میشه گوووه میشه ولی پسر نه

چقد مادر بیچارم دعاش کرد منم احساس غرور و خوشحالی نگو قدیمیا راس گفتن داماد پسر نمیشه بیشووور میشه گ ...

خب این ک اره ولی گذرزمان باعث میشه یادت بره جالا راهی ک‌بهت گفتمو اگر میتونی انجام بده بنظرم امتحانش مجانیه و سختم نیس انشاءالله این وسط کسی ابروش نمیره