2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

206 بازدید | 8 پست

من کلا ادم درونگرایی ام و بیشتر ترجیح میدم تنها باشم حوصله هیچکسو ندارم فک کنین حتی خودمو بچمو 

بعد خواهر شوهرم ازدواج کرده اومده نزدیک من انتظار داره من هی زنگش بزنم هی دعوتش کنم 

اما بخدا من خوشم نمیاد خودشم خیلی آدم گیریه فک کن یهو زنگ میزنه چیزای چرت و پرت یه ساعت میگه 

یا بیاد شبو میمونه 

الانم ویار داره هی میگه حالم بده و اینا تو زنگ نمیزنی یا چی 

میگم خب مریص ک نیستی ویاره دیگ همه اینجوری ان 

من مشکلام خیلی.زیادن حوصله ندارم اصلا از مشکلاتم یکم پیش تاپیک زدم 

حالا گفتم یکم برم بیرون حال هوام عوض بشه بادوستم دیروز یجا وقت گرفتیم رفتیم خواهرشوهرم بشوهرم گفته بود میام خونتون اینم گفته بود نیا زنم داره میره جایی 

از صب مادرشوهرم زنگ زده دعوا ک بدخترم گفتی میری بیرون 

اخه یعنی من ی بیرونم نرم اسیرم مگه 

خواهرش هربار اومده من خونه بودم گفتم بیا ولی واقعا دیروز بادوستم اُپارک بلیت گرفته بودم بایدمیرفتم

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

هر جا راحتی برو 

اصلا نیاز نبست به کسی توضیح بدی یا اصلا بگی کجا رفتی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ب جهنم ت چقد بیکاری فکرت درگیرش کردی جوابشون نده سرد باش خودشون میفهمن چ خبره 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر جا راحتی برو اصلا نیاز نبست به کسی توضیح بدی یا اصلا بگی کجا رفتی

من واقعا حق دارم اما حس میکنم چون وونا از من ناراحتن زندگیم انقد بده و حس میکنم دلشون شکسته ازم و خدا بدتر عوضشو از من درمیاد

ب جهنم ت چقد بیکاری فکرت درگیرش کردی جوابشون نده سرد باش خودشون میفهمن چ خبره

دقیقا من اخلاقم اینه ک اینچیزا برام مهم نیست میگم منکه اسیر نیستم 

ولی میگم اونا دلشون از من میشکنه و خدا عوضشو از من درمیاد

دقیقا من اخلاقم اینه ک اینچیزا برام مهم نیست میگم منکه اسیر نیستم ولی میگم اونا دلشون از من میشکنه و ...

تو هم دلت میشکنه اصلا دینی بر گردنت نیس 

انقدر مهر طلب نباش 

اونا باید بپذیرن و با این مسیله کنار بیان 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دقیقا من اخلاقم اینه ک اینچیزا برام مهم نیست میگم منکه اسیر نیستم ولی میگم اونا دلشون از من میشکنه و ...

نه دختر خووب ت ک دل گسیو نشکستی اخه ت حق طبیعیته ک هر وق خاسی بری بیرون خودشم ک همیشه بودی این ی بار فقط

خدا خودش شاهد همه چیزه ت نگران نباش گلم 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

تو هم دلت میشکنه اصلا دینی بر گردنت نیس انقدر مهر طلب نباش اونا باید بپذیرن و با این مسیله کنار بیان

نمیدونم والا من کلا ادم درونگرایی ام باهیچی زیاد گرم نمیگیرم برامم مهم نیست کسی ناراحت بشهیا چی چون عمدا ناراحت نمیکنم فقط چون خودم خوشم نمیاد راحت نیستم میگم 

اما دخترم سرش ضربه خورده یادنمیگیره هیچی الان من ۷ ساله درگیر دکترو دارو شبو روز گریه ام همش میگم حتما بخاطر این اخلاقای من خیلیا دلشون شکسته از من و این بلاهاسرم اومده 

اما من واقعا نمیخام کسی ناراحت کنم فقط میگم کسی کاری بمن نداشته باشه تو خودم باشم آزاری هم بکسی ندارم ولی همه طلبکارن