2777
2789
عنوان

عفونت لعنتی

75 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من تنبلی تخمدان دارم و چند وقته لکه بینیم دارم دکتر برام دوفاستون تجویز کرد قرص خوبیه؟!

اخه من یبار دیگم به خاطر تنبلی تخمدانم قرص خوردم اسمش سیبل بود خیلی بد جور از نظر روحی روانی بهمم ریخته بود شده بودم مثل بیمارای عصبی 

این دوفاستون روی اخلاقیات تاثیر داره ؟؟

یه مشکل دیگم یکم خارش داشتم دکتر ازم پاپ اسمیر گرفت موقع تست از دهانه رحم خون شد بهش گفتم زخم دارم گفت نه ولی اون قسمت خیلی حالت شکننده داشته و پوستت اسیب پذیر شده خیلی ترسیدم و بهم ریختم برای این مشکلم مترونیدازول و لوپراکس داد الان قسمت دهانه رحم و عفونت با این دو تا قرص خوب میشه؟؟؟

میشه راهنماییم کنید خیلی ترسیدم اخه اولین بار اصلا عفونت و اینا میگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو با هیچ شوینده ای نشور،فقط آب خالی

منم یه مدت خیلی ترشح داشتم،هرچی بیشتر میشستم بدتر میشد،دائم شرت عوض میکردم،بعد یه دکتر بهم گفت مواد شوینده پی اچ واژنو بهم میریزه ومستعد عفونتش میکنه،ازون به بعد فقط باآب میشورم وکلا مشکلم برطرف شد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎