از این به بعد تو امریکا فقط دو تا جنسیت خواهیم داشت زن و مرد:) برام جالبه که هنوز سر جنسیت انسانها به تواق نرسیدن ادما امیدورام رنگین کمانی ها بجای ترویج درمان بشن و به حالت عادی زندگی کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم عزیزم :) کدوم جنگ منظورته همون قبلیاا یا جنگ جدید؟
خیلی ها میگن ترامپ جنگ طلبه و شدید قصد جنگ با ایران زو داره و در آینده ای نزدیک یه جنگی تو ایران ممکنه پیش بیاد نگران بچه هام هستم از آینده نامشخص ایران
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
آینده هممون نامشخصه :( فکر نکنم ایران جنگ بشه وگرنه کشورای زیادی رو درگیر میکنه امیدوارم شرایط بر ...
اخه نمی خوام کاربریم بره رو هوا ولی خیلی حرفا ایجا زده میشه از چند سال دیگا ایران و بعد مرگ ر ه ب ر میگن قراره ایران مثل سوریه هر کی هر کی بشه نمیدونم راستش من فقط نگرانم اونم فقط نگران بجه هام و ایندشون
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
من اخلاقهاشو ازکسی شنیدم که مادروبرادرش ساکن امریکاناون مستقیم وارد جنگ با ایران نخواهد شد چون به شه ...
مستقیم جنگ نکنه همزیاد مهم نیست که جنگ که فقط جنگ مستقیم نیست با وصع مملکت ما اونا بیشتر دنبال ناامن کردن ایران هستن که این احتمال زیاده چند مدت دیگه تو ایران جنگ قدرت سر بگیره اونی هم که بیشترین آسیب رو میبینه ملت هستن