2777
2789
عنوان

ترامپ گفته که

6366 بازدید | 13 پست

از این به بعد تو امریکا فقط دو تا جنسیت خواهیم داشت زن و مرد:)     برام جالبه که هنوز سر جنسیت انسانها به تواق نرسیدن ادما     امیدورام رنگین کمانی ها بجای ترویج درمان بشن و به حالت عادی زندگی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر شما آینده چی میشه حالا که ترامپ بازم اومد جنگه آخرش؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نمیدونم عزیزم :) کدوم جنگ منظورته همون قبلیاا یا جنگ جدید؟

خیلی ها میگن ترامپ جنگ طلبه و شدید قصد جنگ با ایران زو داره و در آینده ای نزدیک یه جنگی تو ایران ممکنه پیش بیاد نگران بچه هام هستم از آینده نامشخص ایران

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خیلی ها میگن ترامپ جنگ طلبه و شدید قصد جنگ با ایران زو داره و در آینده ای نزدیک یه جنگی تو ایران ممک ...

آینده هممون نامشخصه :(  فکر نکنم ایران جنگ بشه وگرنه کشورای زیادی رو درگیر میکنه   امیدوارم شرایط برا هممون بهتر بشه و از این اضطرابا رها شیم

آینده هممون نامشخصه :( فکر نکنم ایران جنگ بشه وگرنه کشورای زیادی رو درگیر میکنه امیدوارم شرایط بر ...

اخه نمی خوام کاربریم بره رو هوا ولی خیلی حرفا ایجا زده میشه از چند سال دیگا ایران و بعد مرگ ر ه ب ر میگن قراره ایران مثل سوریه هر کی هر کی بشه نمیدونم راستش من فقط نگرانم اونم فقط نگران بجه هام و ایندشون

خیلی ها میگن ترامپ جنگ طلبه و شدید قصد جنگ با ایران زو داره و در آینده ای نزدیک یه جنگی تو ایران ممک ...

اتفاقا ترامپ اهل جنگ نیست 

به مردم کشورش خیلی اهمیت میده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اتفاقا ترامپ اهل جنگ نیست به مردم کشورش خیلی اهمیت میده

والله همه جا نوشته جنگ طلبه یه جا هم اخیرا گفته این که بین ایران و آمریکا ممکنه جنگ بشه بعید نیست 

والله همه جا نوشته جنگ طلبه یه جا هم اخیرا گفته این که بین ایران و آمریکا ممکنه جنگ بشه بعید نیست

من اخلاقهاشو ازکسی شنیدم که مادروبرادرش ساکن امریکاناون مستقیم وارد جنگ با ایران نخواهد شد چون به شهروندانشون خیلی اهمیت میده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من اخلاقهاشو ازکسی شنیدم که مادروبرادرش ساکن امریکاناون مستقیم وارد جنگ با ایران نخواهد شد چون به شه ...

مستقیم جنگ نکنه هم‌زیاد مهم نیست که جنگ که فقط جنگ مستقیم نیست با وصع مملکت ما اونا بیشتر دنبال ناامن کردن ایران هستن که این احتمال زیاده چند مدت دیگه تو ایران جنگ قدرت سر بگیره اونی هم که بیشترین آسیب رو میبینه ملت هستن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792