2777
2789
عنوان

بنظرشما خیانت ب شوهرمه کارم

251 بازدید | 29 پست

بچها شوهرم خانوادگی پولدارن اما خیلی خسیس مادره بهشون گفته زیاد در حد کم پول بدین دست زنتون ک فردای پیریتون یجیزی داشته باشین تو گاستون گرفتار نشین زن پولاتونو تموم میکنه واین حرفا میشه گفت بهشون یاد داده ک زندگی نکنین عین فقیر زندگی کنین!!

خلاصه شوهرم ماموریته چندساله کارش ی شهردیگس برای خرجیم درحد بخور نمیر میده امسال تصمیم گرفتم ی تیگه از طلاهامو بفروشم شوهرم بفهمه صددرصد عصبی میشه ولی خوب جیکارکنم؟! بجم مدرسه داره تعذبه میخاد وخیلی جیزای دیگ خرجای روزمره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین امروز باهاش جت کردم بهش میگفتم ببین این خرجه اون خرجه برام پول بفرس میگه همینی گ هس من پول ندار ...

این کلا خرج روزانه و عادی رو نمیده😐😐😐😐😐  

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

وای این چه مادریه محض رضای خدابچت مدرسه داره تغذیه می‌خواداز این واضح تر به شوهرت بگو؟؟

ببین ن اینکه آه در بساط،ندارم اما جوری نیس گ بتونم تو این سن رشد با گم خونی ک دخترم داره همه جی براش محیا کنم