2777
2789
بگو

بهم بگو لطفا بنظرت اون روز توی تالار یه خانمی من زیر نظر داشت آیا راجب من حرفی چیزی تو خونش میزنه؟ من به پسرش علاقمند شدم و کاری نمیتونم بکنم😭

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشتی میکنین با هماما یکم سرسنگین میاد سمتت یه جوریم رفتار می‌کنه که آره تقصیر تو بوده 😂♥️اما نگران ...

میشه لطفا سوال منم جواب بدی 

دلش تنگ شده آیا؟

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

دوسم داره ؟برمیگرده؟حروف اسمیشو میگین

دوستون داره اما روحیش خوب نیست تو مشکلات هست 

بر میگرده 

م.س.ا.ه

اینارو حس کردم توی حرفش باشه خیلی کم حروف اومد تو ذهنم اینا بود

دوستون داره اما روحیش خوب نیست تو مشکلات هست بر میگرده م.س.ا.هاینارو حس کردم توی حرفش باشه خیلی کم ح ...

بله م داره انشاءالله عزیزم 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

آشتی میکنین با هماما یکم سرسنگین میاد سمتت یه جوریم رفتار می‌کنه که آره تقصیر تو بوده 😂♥️اما نگران ...

عزیزم من دوتا دختر دارم، یه پسر هم مشکل داشت سقط کردم خیلی زجر کشیدم، بازم باردار میشم؟ جنسیتش چیه؟ به خاطر همسرم دوس دارم یه پسر داشتم ولی میترسم بیارم 

دوستان عزیز من سرم درد میگیره دیگه زیاد بهتون گفتم ایشالا شب خوبی داشته باشین عزیزان

اگر واقعا سوال مهم دارید بهم درخواست بدید یا خودم پست جدید میکنم با عنوان حس ششم اونجا سوالی داشتین در خدمتم 

دوستان عزیز من سرم درد میگیره دیگه زیاد بهتون گفتم ایشالا شب خوبی داشته باشین عزیزاناگر واقعا سوال م ...

اقای فلاح نژاد بفکر زیرآب زنیه؟

فقط همینو جواب بده خواهشا

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه