2777
2789
عزیزم حسم درست بود ؟ممنون میشم نظرت و بگی سرش میخوره به سنگ و قدرت و می‌دونه میاد برای آشتی ممکنه قه ...

عزیزم این سوالارو هم میشه جواب بدین؟ 

اینکه فرهنگیان میارم امسال؟ 

کی بهم پیام میده؟

آبجیم اعتراضات استخدامی قبول میشه؟ 

اقای رحمانی بفکر زیرآب زدنه،؟

خودشیرینی می‌کنه اما نه صرفا در مورد تو چیزهای سرسرکی رو میگه اما حسم اصلا نسبت به همکارات خوب نیست 

حسم میگه فقط یدونه از همکارات هست که باهاش احساس بهتری داری و زیاد تو فاز زیر آبی نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حسم درست بود ؟ممنون میشم نظرت و بگی سرش میخوره به سنگ و قدرت و می‌دونه میاد برای آشتی ممکنه قه ...

اره خیلی حست درست بود راجبم اهان اره دقیقا از مسئولیت اردواج و اینا میترسه وگرنه میدونم میخوادم دقیقااا پس کات نمیشه رابطمون ؟؟

اره خیلی حست درست بود راجبم اهان اره دقیقا از مسئولیت اردواج و اینا میترسه وگرنه میدونم میخوادم دقیق ...

نه نمیشه فعلا عزیزم من تا ۱ سال رو میگم بهت بعدش معلوم نیست چی بشه 

ایکاش میشد چندسال دیگم بفهمی راجبم ازدواجمون🥲چقدر حست درسته عزیز برات دعا کردم مرسی ❤️

عزمزمه میشه بگی به نظرت امیرحسین چه حسی به من داره؟ به نظر شما پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه ...

عزیزدلم این شخص اینجور نیست که دوست نداشته باشه باهات تو رابطه باشه این شخص صرفا در حد معمولی نگاه داره به این رابطه کم کم با زمان تصمیم میگیره که بمونه یا بره اصلا نگران نباش آخه بنده خدا نتوانسته درست تصمیمات بگیره باید زمان بدی 

ایکاش میشد چندسال دیگم بفهمی راجبم ازدواجمون🥲چقدر حست درسته عزیز برات دعا کردم مرسی ❤️

فدات عزیزم ممنونم♥️

بیشتر اونم عزیزم شاید متوجه شم اما من اصلا به عنوان رویداد قبول ندارم دوست ندارم الکی یچیز بگم توی روحیه تاثیر بزاره

فدات عزیزم ممنونم♥️بیشتر اونم عزیزم شاید متوجه شم اما من اصلا به عنوان رویداد قبول ندارم دوست ندارم ...

اره درسته عزیزم میفهمم میتونی حالا حستو بازم بگی میدونم قطعی نیس ولی احتمال چقدر میدی ؟

عزیزدلم این شخص اینجور نیست که دوست نداشته باشه باهات تو رابطه باشه این شخص صرفا در حد معمولی نگاه د ...

باهاش تو رابطه نیستم فقط من روش کراشم می خواستم بدونم اون به من حسی داره؟به من پیشنهاد میده؟