2777
2789
عنوان

میخام سفید بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 114 پست
اینم سعی میکنم ولی لعنتی نمیشههمه جور کاریو واسه جوشام کرده هرکاری میکنم بدتر میشه

قرص ایزوترتینویین 20 بخور ولی به شدت پوستت رو خشک میکنه لبات ترک میخورن و زخم میشن. اما تمام جوشات تو یکماه میره قبلش باید ازمایش انزیم کبدی بدی چون قرص خیلی پرخطری هست و تا چند ماه بعدش بچه دار نباید شد که نقص شدید میده و جراحی هم نباید بکنی تا چند ماه. ببین دوست عزیز تمام قرصهایی که همچین اثاری دارن و یهو جوشات رو خشک میکنن پوستت رو عین اینه صاف میکنن یا سفید جز قرصهای شدیدا پرخطر هستن. ممکنه سالم باشی نارسایی کبد یا کلیه بهت بدن. من خودم برای جوش زیر پوستی خوردم و پوستم عین اینه صاف شده. ولی پر خطرن و حتی میگن ایزوترتینویین ذخیره تخمدان رو هم کاهش میده. من که برام مهم نبود ولی هر دارویی میخوری بدون عوارض بدی ممکنه بذاره

کاش به جای تغییر رنگ پوست افکارت رو تغییر میدادیمن میگم برای هرچیزی که دوس داری تلاش کن ولی برای تغی ...

منم از این حرفای انگیزشی بلدم ولی وقتی توی شرایط باشین همه چی فرق میکنه

من احمق نیستم

ضعیف نیستم

افکارم بازه

ولی هر موضوعی برای یک نفر ممکنه توی شرایطش به قدری بزرگ شده باشه که برای دیگران غیر قابل درکه

بارونو دوس دارم🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم سعی میکنم ولی لعنتی نمیشههمه جور کاریو واسه جوشام کرده هرکاری میکنم بدتر میشه

در مورد لک و جوش صورت و کلا چربی صورت و سر همه چیز به کبد برمیگرده شما کبدت رو پاکسازی کنی صورتت هم روشن میشه هم از لک های ریز قهوه ای پاک میشه‌

هرچی پماد و کرم بزنی و بعد از چند مدت باز برمیگردند باید کلا سبک عادت غذایی رو رعایت کنی بزن توی نت کامل توضیح میده واست

منم صورتم از زیادیه جوش اصلا نمیتونستم بیرون برم همه مدل جوشی میزدم کلی کرم امتحان کردم آخرش دکتر بهم گفت کبدت ناسالمه مشکل از اونه 

بعد که رعایت کردم هرکی میدید فقط التماس میکرد که چیکار کردم بهش توضیح بدم

منم خیلی ها به چاقی بدنم سرکوفت میزنن حتی همسرم و دوستای چندین ساله الان تصمیم به لاغری گرفتم نه بخا ...

میدونی نمیخوان به روم بیارن

حتی اینقدر حواسشون بهم هست

ولی منکه میفهمم

بخدا بخاطر این موضوع اینطوری هربار باید هزار تیکه بشم

نمیشه

بارونو دوس دارم🌱
اونا ایران زندگی نمیکننخیلی ممنون

اتفاقا اونا تو کشورشون کلی سفید پوسته و چشم رنگی پس باید خودشون با اونها مقایسه کنن؟ کشور ما فقط 20 درصد مزدم نژاد سفیدن بقیه سبزه و دراویدین هستن و یک چیز طبیعی هست اینجا سبزه بودن. اینجا که اسکاندیناوی نیست که شماها جوش رنگ پوستت میزنی. 

قرص ایزوترتینویین 20 بخور ولی به شدت پوستت رو خشک میکنه لبات ترک میخورن و زخم میشن. اما تمام جوشات ت ...

راکوتان خوردم ولی اینو امتحان نکردم

ممنون تحقیق میکنم

بارونو دوس دارم🌱
اتفاقا اونا تو کشورشون کلی سفید پوسته و چشم رنگی پس باید خودشون با اونها مقایسه کنن؟ کشور ما فقط 20 ...

دلیلی که اینجا سفید ها اینطور طرفدار دارن اینه که کمن و اونجا زیادن

اونا نژادشون سیاه پوسته دیگه رنگ پوستو چیکار کنن

ایران از هرجایی بدتره در این موارد 

دیگه احمق که نیستیم

بارونو دوس دارم🌱
راکوتان خوردم ولی اینو امتحان نکردمممنون تحقیق میکنم

همونه عزیزم راکوتان ،اکوتان، رواکوتان و اوراتان اسم های برندهای تجاریش هستن، اسم شیمیایی قرصش ایزوترتینویین هست