2777
عنوان

میخام سفید بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 114 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل اینه که هر کی هر کار میکنه خوب میشه نمیگه جز اینجا که همو نمیشناسن بگن ولی سرچ کردم لیزر برای ر ...

کربوکسی تراپی هست و لیزر کیوسوئیچ ولی دائمی نیستن مثل لیزر موی دائم میمونن. هی باید بری

منم خیلی ها به چاقی بدنم سرکوفت میزنن حتی همسرم و دوستای چندین ساله 

الان تصمیم به لاغری گرفتم نه بخاطر حرفای بقیه بلکه برای سلامتیه جسم و بدنم چون به بیماری تنبلی تخمدان دچار شدم

شما سعی کن از آدمای سمی دور بشی و ارتباط رو به حداقل برسونی چون آدمایی که مسموم هستند سعی در ناامید کردن بقیه یا تحقیر کردن بقیه دارند

تو برای دلت خودت و رسیدن به اهداف بلندت تلاش کن نه رسیدن به چرندیات یه سری ذهن های پوسیده

کرم معجزه؟!اسی دست‌ساز نخری ،فردا روز برص و...هم اضافه میشه

نه معجزه نیست اسمش

من خودم نخریدم

گفتمم تحقیق کنه 

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

حتی مادر خودمم به روم میاره و هرازگاهی ازش میشنومنمیشهمن کل خونوادم خیلی سفیدنبخدا خسته شدم به خودم ...

عجب ادمایی هستنا

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
شما جای من نبودیمنم نه احمقم نه ضعیف نه به حرف دیگرانپس تصور کنین چقدر این موضوع ازارم داده

اتفاقا منم همینجوری بهم می گفتن ولی من خودمو دوست دارم و هرکسی خودشو دوست داشته باشه بقیه هم دوسش دارن

یه دختر خوب😂😍