2777
عنوان

میخام سفید بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 114 پست

حالا یه نفر جواب درست نمیده 😂

عزیزم برو دکتر پوست لکه های صورتتو برمیداره مزو تراپی و اینجور کارا انجام میده کلی فرق میکنه پوستت 

سفید سفید نمیشی اما پوستت مثل اینه میشه که همه حسرتشو میخورن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکی ی فانتزی دارهخودتو دوست داشته باشمنو تورو ببین؟دوتامون دوست داریم جای هم باشیمو این بزرگترین ضع ...

ممنون از کمکت 

ولی منم نه ضعیفم نه احمق 

شمام جای من نیستی

هرکی جای من بود همین حسو داتش

بارونو دوس دارم🌱
منم اگه اجازه میدادن رنگ خودمو دوست داشتم

چرا ناشکری؟ 

چه کار به حرف بقیه داری؟ 

خودت رو دوست داشته باش

خداخواسته چون اونه که بهترینارو برامون میخواد واینو بدون هر چیزی که خدا بخواد برای ما بهترینه و بارزش❤️

خیلی جدی بکوب تو صورتش ک درمورد رنگ پوستت نظر ندهفک کنم خجالتی هستی

حتی مادر خودمم به روم میاره و هرازگاهی ازش میشنوم

نمیشه

من کل خونوادم خیلی سفیدن

بخدا خسته شدم 

به خودم بود که اصن برام مهم نبود

بارونو دوس دارم🌱
منم دوست دارم سفید شم گلوتاتیون تو اینستا دیدم ولی ندسدم کسی استفاده کنه لیزر هم شنیدم

اینا فقط ادم رو مریض میکنن همونی که هستین بهترینین، این قرصها همه تو کبد میرن در ضمن گلوتاتیون اصل اصلا نیست تو ایران خیلی خیلی هم گرونه. هرکسی میخواد بخره خودش باید بره خارج اصلش رو تهیه کنه. لیزر پوست شما رو ممکنه بسوزونه و اب میان بافتی رو هم خشک کنه. همه اینها عوارض هم دارن دکترا هم دروغ میگن که نداره والا کیسه کاسبیشون پر نمیشه از پول مفت ملت. اگر کسی میتونست سفید بشه تا الان نیکی میناژ و بیانسه خودشون رو سفید میکردن

کاش به جای تغییر رنگ پوست افکارت رو تغییر میدادی

من میگم برای هرچیزی که دوس داری تلاش کن ولی برای تغییر دادن وجودت تا مهر تایید بزنی به چرندیات بقیه خودتو به زحمت ننداز

دقیقا این افرادی که عملهای عجیب و وحشتناک زیبایی انجام میدن و در نهایت معصومیت و زیبایی نچرال خودشون رو قربانی میکنن چیزی جز دیدن و تایید اطرافیان نمیخواستن آخرشم یه فکر داغون و یه صورت وحشتناک به ارث میبرند