2777
2789
عنوان

دوست نامزدم رفته به نامزدم گفته

27430 بازدید | 436 پست

من با دوستام چند وقت پیش رفته بودم خونه باغ یکیشون که بخاطر اینکه با نامزدم اون تایم قهر بودم بهش نگفتم 

دوستام بغل استخر نشسته بودن چایی میخوردن هوام خنک بود دیگه اصلا و ابدا داخل نرفتیم چندتا عکس انداختیم یکی از دخترا مثل اینکه استوری کرده این پسره ام دیده ( خیلی محل زندگیمون کوچیکه سر همه تو زندگی هم دیگست)بعد هم باشگاهی نامزدمم هست امشب به نامزدم گفته اره دخترای درستی نیستن فلانیا نزار خانومت باهاشون برگرده،بعد شوهر منم گفته زن من اصلا دوست نداره همجام با خودم میاد،بعد گفته نه بابا اونروز تو استوری فلانی که با هم بودن حتما من اشتباه دیدم 

بعد مام دیروز یه دعوای شدید با نامزدم کرده بودیم اصلا حرف نمیزدیم الان زنگ زد به مادرم هرچی بلد بوده و نبوده بار من کرده گفته انگشتر و هرچیم دادیم دیگه پس بفرستید همه‌چیز تموم شده من نتونستم دختر شمارو جمع کنم تو محل از دستش نمیتونم سرمو بلند کنم و صدتا حرف بدتر از این 

الان چه خاکی بریزم سرم 

بیاد خونه می‌دونم تیکه تیکه ام می‌کنه 

از ترسم اصلا هرچی زنگ میزنه جواب نمیدم می‌دونم جواب بدم میخواد بگه دیگه تموم و فلان 

من دوست ندارم تموم بشه 

چیکار کنم اروم بشع؟

بگم نرفتم؟ عکس و شاید ندیده

فقط می‌دونم دروغ اوضاع بدتر می‌کنه 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی باغ پسر هم باهاشون بوده ؟

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مگه‌دزذی کردی

گور بابای مردی که ب زنش شک دارا

وطن من جایی است که خنده را گریه، آزادی را حصار،مرگ را به آرزو تبدیل کرده است،اگر خدا دیدم حتما به او‌خواهم گفت که  چطور در مازندگی میکنی، حال ما را‌نمی فهمی؟؟؟                 امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻