2777
2789

منظورم تو ازدواج سنتی است اگه هیچوفت عاشق هم نشیم چی؟ البته اون به زبون میگه دوستم داره ولی من باورم نمیکنم کلا حرفاشو

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد عقد خدا یجوری مهرتونو به دل هم میندازه

اون از من زده شده بدرد نمیخوره

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

۱ سال طول کشید تا همو بشناسیم 

۲ سال گذشت تا عاشق هم بشیم شوهر منم اولا همیشه خودش میگفت من دوست دارم اما نمیگم عاشقتم منم دقیقا همین حسو داشتم

اما الان اینو نمیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حالا دنبال بهونه نباش ک زندگی زهرمار بشه برات

خیلیها اصلا عاشق نمیشن، باهم زندگی میکنن و‌بهم عادت میکنن

همینکه میگه دوستت داره هم خوبه… 

قطعا ازدواج سنتی و ازدواج با عشق باهم فرق دارن پس انتظار یکسان نداشته باش

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰