2777
2789
عنوان

تغییرات جدید در بخش نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 40637 بازدید | 1495 پست
@همدل @خانجان

دنبال جواب گرفتن از اینا نیستم

کسی که نگاه بالا به پایین داره ، رو نمیشه کاریش کرد. بین مسئولای اینجا یه نینی یار بود که حرفها رو میشنید اما اگه از سنگ صدا بلند شد از این اکانت همدل هم بلند شد. یه اطلاعیه است که چسبوندن روی دیوار . حتی به خودش زحمت ریپلای کردن و جواب دادن هم نداده.

من به نظر خودم که باید مطالب شخصی اینجا ننوشت و همینه که هسته . دوست داشتیم باشیم نخواستیم هم نه

اصلا این همدل و خانجان چیکار میکنن؟ چرا تگ نمیشن؟

بفرمایید این هم تگ 🌹

@همدل  

@خانجان  

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت ترین سایت همینه که برای حریم خصوصی کاربرا هیچ ارزشی قائل نیست ینی تاپیک بزنی و کاربریت شناسایی بشه آبرو حیثیتت به فنا میره حذف_تاپیک# حق ماست

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

الان تاپیک بخوایم حذف کنیم چیکار کنیم

نمیدونم عزیزم 

شما که تاپبکاتون قفله 

خودت حذف کن 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

به کلید اسرار🤣🤣🤣🤣🤣

😂💔

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میفهمم ولی متوجه نمیشم

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

آفرین . این چقدر خوبه . خانجان هوای این ایده تو داره ... براتون راه میندازیم

امیدوارم مثل نینی یار 5 بد قول نشین

و سال دیگه که گفتیم که چی شد ، بعد از اینکه مجموعه با درخواست شما موافقت نکرد برامون ریپلای نذارین که انشالله در صد سال آینده درست میشه.

++میدونید فرق نینی یار 5 با کاربر شما چیه؟

ایشون سخت گیر ترین ادمین یا نینی یار این سایت هم که باشه ، دست به تعلیقش هم خوب باشه ، خوب بلده چطور با کاربرها ارتباط بگیره

این یه حس خوب بین کاربر و بالا دستیش که نینی یار باشه بوجود اورده.

یعنی جز حذف تاپیک هیچ دغدغه ای ندارین؟ می دونید بر اساس قوانین موجود اصلا حذف تاپیک وجود نداره؟با ای ...

شما اصلا اطلاع دارین یه روز کاربرها میخواستن بیان دم دفتر شرکت شما اعتراض کنن که چرا بهشون حذف تاپیک نمی دین؟

اصلا دغدغه های کاربرها رو میشنوین؟

ماها هیچی ؛ از نینی یار 5 که همکار شماست بپرسین کاربرها دقیقا چی میخوان. درخواست های کاربرها با چیزی که شما توی تیم برنامه ریزی تون دارن متفاوته. من فکر میکنم حتی شما درست نتونستید جامعه مخاطب خودتون رو بشناین که اینطوری صحبت میکنید. برای خودتون یه برنامه نوشتین ، کاربرها میگن ما اینو میخوایم شما یه جای دیگه هستین و یه فکر دیگه برای خودتون میکنید.

بهتر نیست به جای اسمون ریسمون بافتن و استناد به  قوانین نینی سایت ،  به کاربرها صادقانه بگین که چرا حذف تاپیک ندارین؟

یعنی جز حذف تاپیک هیچ دغدغه ای ندارین؟ می دونید بر اساس قوانین موجود اصلا حذف تاپیک وجود نداره؟با ای ...

نمیخوام این حرف رو بزنم ولی من فکر میکنم که شما اصلا تاریخچه سایت و قوانین سایت و اونچه که در سایت سپری شده رو اصلا اطلاع ندارین و یکی باید به شما قوانین رو یاداوری کنه.

چطوره یک کاربر قدیمی نینی سایت رو تگ کنیم و بهمون بگه که خیلی سال قبلتر حذف تاپیک توی سایت چطور بود و روندش چطور شد؟بهتر نیست؟

قوانین همیشه در جهت بهبوده یک مجموعه تغییر میکنه ، مثلا مشکل عکس گذاشتن ، شما قانون گذاشتین که عکس با تاخیر در سایت نشون داده بشه چرا؟ چون یه سری عکس نامناسب گذاشتن پس قانون رو عوض کردین. نینی سایت اصلا اینطوری نبود که شما امروز دارین ریپلای میزنید که جز حذف تاپیک دغدغه دیگه ای ندارین!!!!! 

به نظرم با این شرایط سایت و کلا می بستین

فرقی هم نداره 

انگار فیل تره 

عکس که باید تایید بشه 

مشکل فنی که داشت بدتر شد 

هر توهینی هم بشه کسی جوابگو نیست چون اساسا برای کسی مهم نیست به ما توهین بشه 

ثبت نام هم که هیچ هر کسی 100 تا کاربری داره 

تا حرف بزنی تعلیق میشی 

موضوعات روز 👈بجز مادر شوهر جاری و خواهر شوهر و رابطه های نابهنجار ممنوعه 

کاربر فیک و مرد زن نما هم تا دلت بخواد .... 

امنیت و آرامش روانی ما هم کلا اهمیت نداره... 

تبلیغات اما زیاده تا دلت بخواد

حذف تاپیک های ضروری و خصوصی هم که هیچ 

اگر اعتصاب کنیم و آنلاین نشیم حداقل احتراممون حفظ میشه 

اما همدل نیستیم مشکل ایران 

چیشد اخرش

نمیدونم

ازسارابپرس نوشت: سلام

توی متن تاپیک که گفتن گزارش بزنین.

ولی گزارش رو که نی نی یار بررسی نمیکنه هر پست مثل هر تاپیک با گزارش 10 نفر حذف میشه یکی اگه تو سایت به ما توهین کنه و ما گزارش بزنیم پستش رو اتفاقی نمیفته و نی نی یار نمیاد و اون فرد به توهین هاش ادامه میده سایت پر دعوا و فحش میشه چون نی نی یار که رسیدگی نکنه چاره ای برای کاربرا نمیمونه جز این که خودشون جواب کاربرایی که توهین میکنن رو بدن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏