2777
2789
عنوان

تغییرات جدید در بخش نی نی یار

40193 بازدید | 1492 پست

سلام نی نی سایتی‌ها! 🌟

از پایان امروز، اول بهمن ماه ۱۴۰۳، رویه مدیریت سایت توسط نی نی یارها 🛡️ یکم متفاوت میشه! 🎉
به این ترتیب دیگه نی نی یار 1، 2، 3، شب و ... نداریم و فقط یک اکانت نی نی یار خواهیم داشت، اونم هست. 😊
💡 نکته: این اکانت با تیک صورتی 💕 از بقیه کاربران قابل شناساییه!

1️⃣ اگه نسبت به محتوایی اعتراض داریم یا فکر می‌کنیم نامناسبه، دکمه گزارش 📢 رو می‌زنیم و دیگه لینک رو برای نی نی یار نمی‌فرستیم.

2️⃣ می‌دونیم نی نی یار زمانی برای گپ زدن با ما نداره، پس سعی می‌کنیم خواسته‌مون رو در قالب یک پیام 📩 بهش برسونیم.

3️⃣ نی نی یار فقط مجری اجرای قوانین سایته ⚖️، پس مقایسه کاربرها 🚫 رو برای نی نی یار بازگو نمی‌کنیم.

4️⃣ و از همه مهم‌تر:
دیگه نی نی یارهای مختلف نداریم، پس برای منشن کردن، فقط رو صدا می‌زنیم. 🗣️

اکانت‌هایی که متعلق به نی نی سایت هستن مثل نی نی یار، تیک صورتی 💕 دارن و اسامی نشون نمی‌ده که اون کاربر سمتی داره یا نه.

امیدواریم بهتر از همیشه کنار هم باشیم! 🤝✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه هر چی هست به فکر نی نی یار بودید تا ما 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

برای حذف تاپیک هم هیچ اقدامی نکنید 

فقط روزای فلان و تایم های فلان 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

کاش یکم به فکر کاربرا هم بودید ...

فقط درگیر نی نی یارا هستید...

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌.   🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴