2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی چه بلایی سرم اورده

3884 بازدید | 133 پست

من بیست و سوم آذر دقیقا روز تخمک گذاریم رابطه داشتم و دو تا اوسییز 0/75 خوردم و فرداش دوباره از ترسم دوتا دیگه خوردم 

شیشم دی موعد پریودم بود ولی بحاش سه دی پریود شدم اونم تنها به مدت سه روز!بعدش کلا لکه های قهوه ای می‌دیدم و الان که یکماه گذشته کل این ماه و ترشحات زرد قناری داشتم 

دوشنبه هفته پیش دقیقا رابطه داشتم و دوباره دوتا اورژانسی خوردم الان پریود شدم فکر کنم چون خون آبه ازم رفت یکم 

بنظرتون چطوری اثر اورژانسی و از بین ببرم ک دیگه بدنم اوکی بشه؟ 

حس میکنم اینطوری پیش بره رحمم و از دست میدم 

من همیشه پریود یه هفته ای و با خونریزی زیاد داشتم ولی الان به روی خونریزی حسرت موندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اورژانسی رو فقط باید سالی یکی دو بار استفاده کنی وگرن اثرم نمیکنه برو سونو بده شاید باردار باشی 

به شوهرت بگو انقدر بی فکری نکنه داری کل بدنتو نابود میکنی نه فقط رحم 

این منم از همه جا وا مانده….                                             

خب چرا از وسیله دیگه پیشگیری استفاده نمیکنی؟من حتی اگه تایم پریودم با مسافرت یکی بشه از اینا نمیخورم

چون اصلا یهویی میشه 

و کلا علاقه ای به کاندوم و اینا نداره حتی تاکید میکنم جای دیگه بریز ولی از قصد اونجا میریزن

چون اصلا یهویی میشه و کلا علاقه ای به کاندوم و اینا نداره حتی تاکید میکنم جای دیگه بریز ولی از قصد ا ...

خب بزن تو دهنش

اینجوری پیش بره دستگاه تولیدمثلی به گا میره که

واسه لذت اون که نباید خودتو بکشی

حداقل کاندوم خانومانه بزار سرچ کن فکر کنم باشه

تا چهارده روز می‌کنه بستگی داره من دفعه قبل بعد ده روز شدم این دفعه بعد هفت روز

من امروز ۹ روزه 

هیچ رابطه ای هم نبوده از جلو 

فقط از ترس اینکه از پشت پیشاب ریخته باشه جلو 🤦‍♀️

خب الان بنظرت باردارم؟یا اثرات اورژانسیه اینطوری شدم؟

نمیدونم

ولی این قرصه رو هی نخور بدنت میپوکه

میگم که من خودم مجردم سر رشته بارداری اینا ندارم ولی حتی رفتیم مشهد هم برای جلوگیری از پریود نخوردم چون قشنگ تا ۳ ماه قاعدگی انگار بهم میریزه حالم بد میشه اینا