ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه ۳ میخوابید تا ده میشه هفت ساعت ،مدت زمان خوابتون تقریبا نرمال هست ولی تایم خوابتون صحیح نیست ،اگه میخواید اصلاح بشه میتونید صبح زودتر پاشید از اون ور یازده دوازده دیگه بخوابید ،آخه میگن ساعت ده شب تا دو تایم طلایی خواب هست که شما اون تایم رو بیدارید واین خوب نیست ،بازم باید ببینید بازدهی کار و نتیجه احوالتون و سرحال بودنتون تو روز چطوریاست،دیگه اینو خودتون باید توجه کنید و بهش برسید
منم دقیقا همسن تو بودم عاشق همکلاسیم شدم مثل عاشق شدن به یه پسر ، صبح که می رفتم مدرسه منتظر بودم بیاد سلام کنه هری دلم میرفت وقتی نگام می کرد، بد جوری دوسش داشتم بعد فهمیدم اون عاشق شعرهای سهراب سپهری بود منم چون شعرهای سهراب رو دوست داشتم اون میومد اون شعرها رو می خوند من عاشق شعر خوندنش شده بودم نه خودش احتمالا شما هم یه چیزی تو طرف مقابل دیدی عاشق اون کارش شدی نه خودش هی به ذهنت نگو من عاشق دوستم هستم یه مدت با دوستت حرف بزن احساستو بهش بگو با خرف زدن باهاش برطرف میشه از اون حسهای نوحوانی هستش زیاد خودتو درکیر نکن بیا بیرون سریع
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
[QUOTE=369036190]سعی کردم اینو انجام بدم من از ۱۱ میرم که بخوابم ولی هرکاری میکنم خوابم نمیبره تا ۳ 🥲 ولی کلافم چون ...[/QUOT
بعضیا قبل خواب کتاب میخونند ،پادکست آموزشی انگیزشی گوش،میکنند، موسیقی بی کلام ،ی شام مقوی که البته ساعت هشت ،نه خورده بلشی،ی لیوان شیر گرم با عسل قبل خواب ،اینا به ذهنم میاد ،در نهایت ایشالا که تنظیم بشه تایم خوابتون 🙏