2777
2789

من پنج ساله عروسی کردم یه دختر شیش ماهه دارم شوارم بشدت ادم بد دهنو فحاشیه یعنی اصلا ادم نیس ...تهدید میکنه اگ قهر کنی نمیزارم دخترمو ببینی میشه راهنماییم کنین چه جوری تویی داد گاه ثابت کنم دست بزن داره فحاشه البته جلو مادر منو مادر خواهر برادراش بهم فوش ناموسی داده اونامیشه بیان شهادت بدن 

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

اولا که تا ۷ سال حضانت با خودته و دوم این که بعد از ۷ سال هم درصورتی که مرد صلاحیت نداشته باشه یا به هر طریقی خلاف مصلحت طفل باشه حضانت رو نمیدن بهش، بله شهادت میتونن بدن صداشو هم میتونی ضبط کنی البته صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشه و اماره هس و کارشناس باید تاییدش کنه و قاضی به علم برسه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که تا ۷ سال حضانت با خودته و دوم این که بعد از ۷ سال هم درصورتی که مرد صلاحیت نداشته باشه یا به ...

نمیدونی گیر چه ادمی افتادم زبون باز خیلی زبون داره چندین بارم زندان افتاده قشنگ بلده با قاضیا چطور برخورد کنه بنظرت وکیل نگیرم خودم میتونم برم جلو یا وکیل بگیرم؟؟؟

نمیدونی گیر چه ادمی افتادم زبون باز خیلی زبون داره چندین بارم زندان افتاده قشنگ بلده با قاضیا چطور ب ...

وکیل بگیر، همین که سابقه داره هم خودش یه قرینه مثبت برا تو هس که آدم درستی نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وکیل بگیر، همین که سابقه داره هم خودش یه قرینه مثبت برا تو هس که آدم درستی نیس

جدی زندان افتاده اونم نه یه بار چن بار یه مار مالع دزدی بوده یه بار ماله قمار بوده یه بار ماله دعوابوده 

جدی زندان افتاده اونم نه یه بار چن بار یه مار مالع دزدی بوده یه بار ماله قمار بوده یه بار ماله دعواب ...

آره حتما به سوابقش استناد کن

هزینه وکیل شهرستان الان چنده شما وکیلی؟؟؟

نمیدونم بستگی داره نرخ مشخصی نداره، من کارآموزم اخیر یه پرونده طلاق رو ۳۰ تومن گذروندم نرخا متفاوته وکیل سرپرست خودم همینو کمتر از ۷۰ نمیگیره با چنتا وکیل صحبت کن قیمت بگیر ازشون

نمیدونم بستگی داره نرخ مشخصی نداره، من کارآموزم اخیر یه پرونده طلاق رو ۳۰ تومن گذروندم نرخا متفاوته ...

وای خدا اگ اینجوری باشه اصلا نمیتونم بگیرم

چه جوری ثابت کنم خرجی بهم نمیده ببخشید خیلی سوال میپرسم تروخدا بخاطر دخترم کمک کنین بهم🥺🙏

استعلام حساباشو بگیر که هیچی به کارتت منتقل نکرده و این که حتما دادخواست ترک انفاق بده و این ایتعلاما رو ضمیمه کن اگرم بیاد بگه دستی دادم بهش خودشه که باید اثبات کنه داده چون اصل بر عدم پرداخت هس 

وای خدا اگ اینجوری باشه اصلا نمیتونم بگیرم

اگه وضعیت مالی مساعدی نداری درخواست وکیل معاضدتی بده وکیل معاضدتی چیزی جدا از وکلای معمدلی نیسا همین خودمون که سالی سه بار وظیفه داریم سه تا پرونده معاضوتی رو برداریم خود کانون به صورت قرعه به یه وکیل ارجاع میده پروندتو

اگه وضعیت مالی مساعدی نداری درخواست وکیل معاضدتی بده وکیل معاضدتی چیزی جدا از وکلای معمدلی نیسا همین ...

اونم پول میخواد شهرستاناهم دارن