2777
2789
عنوان

چیکار کنیم از خساست مردها نرنجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 20 پست

مرد خسیس با خساستش کاری میکنه ک زن در کنارش حس بی ارزشی و حقارت کن

عزت نفس ادمو نابود می‌کنه 

فقط مسأله هزینه نیس

روح و روان و اعتماد به نفس و همه چیز ادمو نابود میکنه ادم خسیس 

شماها چی اینطوری نیستید یا من خیلی حساسم؟

حساس نیستی وقتی تو هر موردی به حداقل ها راضی باشی

مثلن برای کافه اگه طرف سیر هست یا تمایلی به خوردن نداره ولی دست شمارو باز میذاره که هرچی دوست داری سفارش بده من به هردلیلی چای میخورم قابل قبوله ولی مورد داشتیم که میرفتن بیرون طرف آب هویج میگرفته با دو تا نی که صرفه جویی مالی کنن خب این مشخصه الان روش باز نشده اینه بعد عروسی دیگه کامل طرف در مضیغه مالی به سر میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اکثرا همین هستن شماها چیکار میکنید با مرد خسیس

حالا شما به یه جلسه که نمیتونی طرفتو بشناسی خوب معلوم همسرش نیستی دوست نداره برات هزینه کنه واین که همسر من حتی تو عقد هم برای من هزینه انچنانی نمی کرد پقتی رفتیم خونه خودمون خیلی بهتر شد بعضی از مردا بازبون رام میشن مگر این که واقعا نداشته باشن

شماها چی اینطوری نیستید یا من خیلی حساسم؟

حساس نیستی واقعیت را قبول کن بری سر زندگیت برای خرید خونه همیشه کم میزاره یا باید خودت بخری و یا حرص بخوری و همیشه کم بخوری و کم بپوشی ،حالا خودت هیچی بچه دار بشی ،غصه نداشته های بچه ات هم میخوری؟

حساس نیستی واقعیت را قبول کن بری سر زندگیت برای خرید خونه همیشه کم میزاره یا باید خودت بخری و یا حرص ...

من تا حالا مرد دست دلباز ندیدم😢😢😢

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

من تا حالا مرد دست دلباز ندیدم😢😢😢

یک مردی ممکنه از نظر اقتصادی ضعیف باشه،کم خرج کنه،این یه مسئله هست خسیس نیست

ولی مردی که داره و خرج نمی کنه خسیسه

در هر حال من هم مرد دست و دلباز دیدم و هم خسیس ،اونطوری هم نایاب نیست