2777
2789
عنوان

اقدام

278 بازدید | 20 پست

سلام خانما من یه پسر کلاس اولی دارم، به زور شوهرمو راضی کردم برا دومی اقدام کنیم، پسرم خیلی تنهاس همش میگه آبجی میخوام مامان، من جلوگیریم بعد پسرم همیشه طبیعی بوده پنج شش ماهی میشه که نمیگم مرتب ولی اکثرا هر وقت ر ا ب ط ه داشتیم بدون جلوگیری بوده ولی باردار نشدم، حالا باز دیشب اقدام کردم برای اولین بار بعد تموم شدن پریودم البته پنج شش روزی میشه تموم شده پریودیم، چیکار کنم زود باردار شم؟؟ میترسم شوهرم باز منصرف شه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

منم اقدامم ، بچه اولم ۳ سالشه

روز ۱۳ سیکلمم

روز ۱۱ تخمک آزاد شده ، فکرکنم چون دوسین و عرق رازیانه می‌خوردم و داروهامو

ویتامین دی حتما بخور و فولیک اسید به باردار شدنت کمک می‌کنه

انشاالله این ماه خبر بارداری همو بشنویم🫂♥️

AriYan🤍AYla❤️ عشقای مامان😍🥰خدایا شکرت🙏🏻🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام روز ت. گ رو زودتر پیدا کنید

از کیت سونو و برنامه ها میتونید کمک بگیرید 

پنج شش روز بعد پاکی زوده فکر کنم البته بستگی به طول دوره تون هم داره

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

من از روز ۶ پریود 

روزی دو قاشق چایخوری دوسین خوردم

روزی یک لیوان عرق رازیانه

قند رو حذف کردم و خرما و عسل رو جایگزین کردم

روزی یدونه ویتامین دی ۱۰۰۰ و هفته ای یدونه ۵۰۰۰۰

شبی یدونه فولیک اسید و متفورمین(البته من تنبلی تخمدان دارم و متفورمین رو دکتر برام نوشته)

روزی یدونه ویتامین ای ۴۰۰

سبزیجات و میوه رو به تغذیه روزانم اضافه کردم و قند مصنوعی و لبنیات رو کم کردم تا حد زیادی

یک شب در میان نزدیکی دارم ولی نزدیک سر صبح تاثیرش بیشتره

امگا ۳ رو هم دو روزه میخورم

هرروز هم می‌رقصم 🫣😂

AriYan🤍AYla❤️ عشقای مامان😍🥰خدایا شکرت🙏🏻🤍

منم اقدامم ، بچه اولم ۳ سالشهروز ۱۳ سیکلممروز ۱۱ تخمک آزاد شده ، فکرکنم چون دوسین و عرق رازیانه می‌خ ...

منم ۱۳ سیکلمم، ۱۹ دی پری شدم ۲۵ دی تموم شده، ان شا الله، چشم حتما میخورم ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
شاید خودت ارضا نشدی . ترشح تخمکگذاری داری یا مشکل چسبندگی داری

ربطی به ارضا شدن یا نشدن نداره وقتی اسپرم وارد بدن میشه ربطی نداره اگه شرایط باشه بارور میشه، نه اتفاقا روزای تخمک گذاریمم بوده نمیگم مرتب بوده ولی هر از گاهی دیدم که علائم داشتم و اتفاقی همون روزا رابطه بدون جلوگیری داشتیم ولی چون شوهرم قبول نمیکرد همینجوری هر از گاهی شده مرتبا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سالته عزیزم ؟

۲۹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام روز ت. گ رو زودتر پیدا کنیداز کیت سونو و برنامه ها میتونید کمک بگیرید پنج شش روز بعد پاکی زوده ...

بله برنامه ی یک زن دارم، میدونم تخمک گذاری مو چون علائمم دارم همیشه، شده که روزای تخمک گذاریم اتفاقی رابطه ی بدون جلوگیری داشته باشیم ولی خیلی مرتب نه هر از گاهی چون میگم شوهرم راضی نبود میگف یکی بسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از روز ۶ پریود روزی دو قاشق چایخوری دوسین خوردمروزی یک لیوان عرق رازیانهقند رو حذف کردم و خرما و ...

نه من هیچی نخوردم و همینجوری اقدام کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از روز ۶ پریود روزی دو قاشق چایخوری دوسین خوردمروزی یک لیوان عرق رازیانهقند رو حذف کردم و خرما و ...

منم ۱۳ سیکلمم و دیشب اقدام کردم توکل بخدا، دوشنبه هم بود خوبه از نظر شرعی و اول و وسط و آخر ماهم نبوده خوبه روز اقدامم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پریودامم منظمه بنظرم تنبلی ندارم همیشه سر موعد هست پری هان

1
5
10
15
20
25
30
35
40