2777
2789
میدونین خیلی درامدمون بالا نبود چندسالی هم همسرم بیکار بود الان چهارساله با وام و قرض مغازه زده. مدت ...

انشاالله که بتونید بخرید سعی کن با خرید طلا و وام حتی اگه شده اول از مسکن ملی یا خونه های ناتمام شروع کنی 

🖤🌧️🌈🎹🥘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم مثل شما ۱۵ ساله .دیگه همینه . حسرت نمیخورم اشکم نمیریزم پذیرفتم چون سه بار تلاش کردیم و نشد از ...

ما هم دقیقا همینطور انگار هیچ کس نمیخواست پیشرفت کنیم. همون زمان ک گفتن فلان زمین بخریم  که سرمون کلاه رفت پدرم و بقیه واسه خواهرام دنبال خونه بودن بهترین جاها

مام شرایط شمارو داریم تهران هستید؟ سمت صبا شهر و پرند و شهریار آپارتمان های قیمت مناسب زیاد مام داری ...

تو هشتکرد هم قبلا قیمتها خوب بود

انشاالله زود صاحب خونه بشی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

من چله یس برداشتم سر ماه خونه خریدیم با این که پولی نداشتیم یه زمین دادیم در عوض خونه گرفتیم🙂 فقط با خلوص تست باید خونده بشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مام شرایط شمارو داریم تهران هستید؟ سمت صبا شهر و پرند و شهریار آپارتمان های قیمت مناسب زیاد مام داری ...

نه گلم شهرستانیم. همسرم هرجایی رو هم قبول نداره اولا که ویلایی باشه متراژش بالا باشه محله خوبی باشخ

من ۲۱ ساله با خانواده ی شوهرم تو ی ساختمون زندگی میکنم.....دیگه نسبت بهشون الرژی پیدا کردم....حالم بهم میخوره ازشون....بقرآن خانواده ی خودتم نمیتونی اینقدر تحمل کنی....تنها آرزویی که دارم اینه که از اینجا بریم......جالب اینجاست که ما دچقطعه زمین تو حاسیه ی خیابون اصلی شهر داریم.....وضع مالی شوهرم خوبه...اگه امشب اختیار کنه میتونه ی خونه در حد خودمون بخره.....اما....اما...اما.خانوادش نمیزارن مستقل شیم.......بهیچ عنوان نمیزارن........درد من از همه بدتره....داشته باشی و نتونی...نزارن😷🤒🤕😭🏤🏤

میدونین خیلی درامدمون بالا نبود چندسالی هم همسرم بیکار بود الان چهارساله با وام و قرض مغازه زده. مدت ...

بهش واقعا فشار نیارید خیلی عذر میخواما قصد جسارات ندارم این فشارو تا وقتی جوون بود باید بهش میاوردین الان ک دیگ سنی ازشون گذشته ... آرامش داشته باشید خوش باشید تا الان خدا بود بعدشم خدا هست