2777
2789
چلخ یس چجوریه

سوره یس رو چهل روز روزی یک مرتبه بخون به نیت خرید خونه هر روز هم قبل خوندن نیات رو تکرار کن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم شهرستانیم. همسرم هرجایی رو هم قبول نداره اولا که ویلایی باشه متراژش بالا باشه محله خوبی باشخ

این تفکر اشتباهه مام همینجوری فکر میکردیم که کلی فرصت از دست دادیم برای خونه خریدن،فامیل ما اولش یه خونه 60 متری خرید بعد پول جمع کرد وام گرفت خونه 80 متری خرید باز دوباره پول جمع کرد وام گرفت یه خونه ۱۲۰ متری خرید امسال هم خونه 180 متری الانم داره دوباره جمع میکنه ماشین بخرن

میدونین خیلی درامدمون بالا نبود چندسالی هم همسرم بیکار بود الان چهارساله با وام و قرض مغازه زده. مدت ...

اگه واقعا کاسب و خوب سود داره می ارزه پول سرمایه کنیدخیلی از بازاری ها پولدار هم مستاجر هستند پولشون حبس خونه نمی کنند باهاش کار میکنند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
وقتی بخری و نتونی بری توش زندگی کنی چه فایده داره......من میخام از پیش اینا برم....نمیخام که سرمایه ...

شوهرت پایه هست باهات؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ما هم دقیقا همینطور انگار هیچ کس نمیخواست پیشرفت کنیم. همون زمان ک گفتن فلان زمین بخریم که سرمون کل ...

اره عزیزم فکر نکن تنهایی . من تک به تک این لحظه ها رو دقیقا لمس کردم . من خونه ۹۰ میلیونی میخواستم بخرم خونه ۱۷۰ میلیونی میخواستم بخرم اخریش خونه ۳۰۰ میلیونی بود الان خونه زیر میلیارد پیدا نمیشه . ما هر سه بار پس اندازمون فقط یک سوم پول رو کم داشت انقدر خودمون رو به در و دیوار زدیم گفتیم قرض بدید ندادن . حتی گفتیم بیاید بخریم فقط واسه این که سرمایه ما سوخت نشده دنگ خودتون به نام خودتون قبول نکردن . ترسشون این بود ما از همسایگیشون بلند بشیم به ما وابسته هستن .منم مشکلی ندارم باهاشون درد من فقط سرمایه مون بود که روز به روز بی ارزش تر شد و شوهرم که چقدر سر این ماجرا اسیب روحی دید . مرده زحمت میکشه هیچی به هیچی . بعد جلوش خونه میخوان بخرن بدو بدو اینا حمایت میکنن . ماشین بدو بدو حمایت مغازه بدو بدو حمایت . بعد قشنگیش اینه تعریفاشو واسه ما میکنن اره فلانی اینم خرید 🫠 ول کن غصه بخوری خونه میشه ؟ دنیا همیشه اینجوری نمی مونه . خدایی هم هست . خدای ما هم بزرگه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه گلم شهرستانیم. همسرم هرجایی رو هم قبول نداره اولا که ویلایی باشه متراژش بالا باشه محله خوبی باشخ

همین تفکر اشتباه همسرته که نمیذاره کاری کنید . از کم شروع کنید و بهترش کنید . فوقش چند سال اول اجاره بدید تا بتونید بهترش کنید . یهو ویلایی متراژ بالا محله خوب که نمیشه . احتمالا شوهرتون اینارو میگه که شما به حرفت ادامه ندی چون معلومه یهویی  نمیشه . 

دم پدرشوهرت گرم که ۱۹ ساله خونشو مفتی داده شما بشینید! کاش ماهم از این فرصتا برای پس انداز داشتیم!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شوهرت پایه هست باهات؟

اگه پایه بود که تا حالا از اینجا رفته بودیم.....

اخلاقش خوبه....چشم پاکه...خرج میکنه بدون منت...زندگی رو تامین میکنه بنحو احست....پدر فوق العادیه. برای بچهام..ولی حرف پدرشو زمین نمیندازه....چون شوهرم خرج خونه ی پدرشم میده..اینا راضی نمیشن ما از اینجا بریم....چون یخچالشون خالی.... میمونه....گرسنه میمونن. میخان همیشه در دسترس باشیم

اره عزیزم فکر نکن تنهایی . من تک به تک این لحظه ها رو دقیقا لمس کردم . من خونه ۹۰ میلیونی میخواستم ب ...

همسرم با کلی وام و قرض و با ۵۰۰ گرمی که خودمون داشتیم تونست یه نغازه اجاره کنه واسه جواهری. الان دوماهه بفکر خونه افتادیم اگهی ها رو تو دیواره میریم میبینیم همین که میگم بریم داخل خوته ببینیم میگه پول نداریم.

ماشینمون رو اگه بدیم وام هم داریم بر میداریم طلاهامم بدم نزدیک ۱ و هفتصد میشه ولی همسرم همش بحث میکنه تو بیفکری بیعقلی توی خونه مفت نشستی تمام سرمایه بدیم سر خونه که چی. وام رو میریزم توی مغازه ماشینم میدم ماشین قدیمی میخرم تفاوتش میزنم به کارم. موندم چه کنم