2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه سوال

162 بازدید | 21 پست

شما با چقدر درامد زندگی میکنین؟من بابام ماهی 23 حقوق میگیره سر ده روز باز بی پول میشیم پس اندازم نداریم همش 100 میلیون اگه پس انداز داشته باشیم اندازه پول یه پرایدم نمیشه اصلا هم ولخرج نیستیم پولا انگار برکت نداره😂🤦

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم

چند نفرین؟

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

کدوم شهر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم تورم کمرمونو خم کرده ما بیشتر از این میگیریم، خونه و ماشینم داریم باز هشتمون گرو نه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
فقط یه داداش دارم 4 نفر

خونه از خودتونه دارین فک کنم

ببین یه زندگی معمولی میشه داشت

ولی قید مهمونی رو باید زد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتم مصاحبه با لیسانس 

گفت از 8 صبح تا 5 حقوق 10 تومن نهایت 12 با بیمه و بیمه تکمیلی تازه آنقدر منت میخاست ک پنجشنبه تعطیلی ارشد میخاست بیاد قبول نکردم منم گفتم بدین به همون ک نیاز داره شوهر بیشعورمم میگه برو سرکار خونه نیستی اصطکاک کمتره دیگه نمیگه خودش 7 میره 11 خونست از سر بیکاری به همه کی و همه چی کار داره 

عزیز دلم تورم کمرمونو خم کرده ما بیشتر از این میگیریم، خونه و ماشینم داریم باز هشتمون گرو نه

ماهم خونه و ماشین داریم باغم داریم از اونم هرسال درآمد داریم ولی بازم اسو پاسیم

خونه از خودتونه دارین فک کنمببین یه زندگی معمولی میشه داشتولی قید مهمونی رو باید زد

اره خونه و ماشین داریم